KONCERTNI SPEKTAKL

Dino Merlin nakon dvije rasprodane Arene u Osijeku: ‘Nikad se neću umoriti od ovakve ljubavi i poštovanja‘

Prošli vikend razgalio je Dalmatince u dupkom ispunjenoj dvorani u Zadru, a ovaj vikend očarao je Slavonce i fanove iz susjednih zemalja

Dino Merlin

 Željko Vidinović

Kao što bi rekla moja pjesma, kako da kažem koliko mi ovo sve znači. Nemam riječi kojima bih obuhvatio sve ono što osjećam. Zahvalan sam i privilegiran zbog ovakve divne povezanosti s publikom u svakome gradu, pa i ova posljednja dva dana u Osijeku, gdje su se sve ove duše stopile s mojim pjesmama u zajedničkoj želji da dijelimo i širimo ljubav i poštovanje. I eto, uspjelo nam je opet! I to je nešto što svakog umjetnika gura naprijed, daje snagu i elan, i od čega se nikad ne možeš umoriti - volim svirati, pjevati, i stvarati, još uvijek me drži dječačka radoznalost. Nema ništa ljepše od noći poput ovih - kazao je Dino Merlin koji je svoju rasprodanu dvoransku turneju u Hrvatskoj počeo prije petnaest dana dvostrukim koncertom u Rijeci.

image

Dino Merlin

Željko Vidinović

Prošli vikend razgalio je Dalmatince u dupkom ispunjenoj dvorani Krešimira Ćosića u Zadru, a ovaj vikend očarao je Slavonce i obožavatelje iz susjednih zemalja koji su dvije večeri zaredom do posljednjeg mjesta ispunili dvoranu Gradski vrt u Osijeku i više od dva sata u glas sa svojim glazbenim idolom pjevali pomno odabrane evergreene iz njegove uspješne karijere koja traje gotovo 40 godina.

image

Dino Merlin

Željko Vidinović

Nakon osječkog trijumfa, sarajevski kantautor odlazi na sjever Europe, gdje obilazi Švedsku, sredinom studenoga priprema i prvi veliki koncert u Italiji, a onda se ponovno vraća u Hrvatsku, gdje ga u rasprodanoj Areni Varaždin obožavatelji čekaju 3. prosinca. Samo tjedan dana poslije, u subotu 10. prosinca, priprema i veliki koncert u bečkom Wiener Stadthalle, najvećoj dvorani u Austriji.

A uspješnu godinu, koja ga je nakon duge stanke uzrokovane pandemijom, vratila u najdraži i najbliži kontakt s publikom zaključit će još jednim koncertnim spektaklom u Hrvatskoj - u hotelu Rixos Premium Dubrovnik, gdje priprema nezaboravan ulazak u novu 2023. godinu. Ni tada za Dinu Merlina ne počinje predah, nego još jedan novi početak koji ga posebno raduje - nastavak turneje jer ga nestrpljiva publika gladna njegova glazbeno-scenskog spektakla željno iščekuje. U tom planu su i veliki koncerti u Zagrebu i Splitu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:41