40 GODINA KARIJERE

Crvena jabuka priprema veliki ljetni koncert u Opatiji: Žera i ekipa izvest će legendarne hitove

U sklopu ljetne turneje, na jednoj od najatraktivnijih pozornica na Mediteranu, opatijskoj, 1. srpnja nastupit će Crvena jabuka

Crvena jabuka

 Marina Pešić

Jedan od najdugovječnijih bandova na ovim prostorima, koji je odavno stekao status kultnog banda, Crvena Jabuka, nakon prepune zagrebačke Arene i valentinovskog koncerta ‘Tamo gdje ljubav počinje‘ te velike američko-kanadske turneje ‘Od srca do srca‘, u sklopu ljetne turneje, 01. srpnja dolazi i na predivnu Ljetnu pozornicu u Opatiji.

‘Stižu me sjećanja‘, ‘To mi radi‘, ‘Nekako s proljeća‘, ‘Volio bih da si tu‘, ‘Tuga, ti i ja‘, ‘Ne dam da ovaj osjećaj ode‘, ‘Sanjam te‘ samo su neki od najvećih, bezvremenskih hitova ovog legendarnog banda, uz koje su stasale, ali i zaljubljivale se mnoge generacije, a u kojima će imati prilike uživati i publika u Opatiji. Bit će to sjajna prilika za retrospektivu jedne glazbene karijere, duge skoro četiri desetljeća.

image

Crvena jabuka

Marina Pešić/

Ljetna noć, najljepše ljubavne pjesme i jedna od najatraktivnijih pozornica na Mediteranu, razlozi su zbog kojih je ovaj koncert proglašen jednim od najiščekivanijih ljetnih koncerata, za koji ulaznice možete pronaći putem sustava Entrio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:55