PROBLEM S COVID POTVRDAMA

Cetinskom otkazali nastup na Adventu u Zadru: ‘Ne želim dijeliti publiku na cijepljene i necijepljene‘

Ispričavam se svim građanima Zadra zbog ove neugodne situacije, u koju smo došli zbog mjera koje su na snazi, napisao je na Instagramu

Tony Cetinski na Festivalu slobode u Zagrebu

 Boris Kovacev/CROPIX

Popularni pjevač Tony Cetinski u petak je objavom na društvenim mrežama otkrio kako ipak neće biti njegova dugoočekivana koncerta u Zadru.

- Obavještavam vas kako se moj najavljeni koncert na Adventu u Zadru 22. prosinca ipak neće održati. Ovim putem zahvaljujem se Turističkoj zajednici grada Zadra na ukazanom povjerenju, profesionalnosti i dobroj namjeri da naprave najbolji Advent za svoje sugrađane.

Ispričavam se ovim putem njima i svim građanima Zadra zbog ove neugodne situacije, u koju smo došli zbog mjera koje su na snazi.

Nikako ne želim dijeliti svoju publiku na cijepljene i necijepljene, niti bilo kako drugačije.

Želio bih koncert bez podjela. Samo ljubav za sve.

Stoga se nadam da ćemo uskoro održati koncert na kojemu ćemo se svi moći družiti bez podjela - objavio je pjevač na Instagramu.

- Bravo, da je više takvih kao vi, koji se ne boje reći svoj stav i nisu 'prodani'! Legendo! Ostani slobodan! - samo su neki od komentara fanova koji su mu u komentarima pružili potporu.

Tony nije pobornik cijepljenja protiv covida, a svojedobno je o toj temi ovako pisao na društvenim mrežama: "Tko hoće, nek' se cijepi, nemam ništa protiv. Ne dam. Ja jednostavno ne dam da me netko cijepi. Otvorite Goli otok za nas koji se ne želimo cijepiti pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, čekajte da zaspemo ili nas uspavajte pa nas na silu cijepite".

Priopćenjem se oglasila i Turistička zajednica Grada Zadra, koja navodi kako je koncert Tonyja Cetinskog na kraju ipak otkazan, prenosi portal Zadarski.hr.

- Iako je blagdanski koncert dogovoren za 22. prosinca s promotivnom tvrtkom koja zastupa Tonyja Cetinskog trebao proći u najljepšem blagdanskom ozračju, što i vjerujemo da bi se u objektivno normalnim okolnostima i ostvarilo, od strane pjevača su u medijima, nažalost, izlazile izjave koje su u kontradikciji s preuzetim obvezama organizatora koje se odnose na propisane mjere uvjetovane pandemijom.

Želja nam je našim sugrađanima priuštiti radosne adventske sadržaje, u čemu ćemo zasigurno uspjeti, ali prvenstveno poštujemo zdravlje i sigurnost naših sugrađana. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i stavove koje treba poštivati, ali u uređenom sustavu i ovoj za sve izazovnoj i složenoj situaciji, moramo se držati propisanih mjera donesenih od strane Nacionalnog stožera.

Stoga se organizatori Adventa u Zadru zahvaljuju Tonyju Cetinskom na suradnji, ali koncerta ipak neće biti te će se u istom terminu ugovoriti novi izvođač - istaknuli su iz TZ Grada Zadra nadajući se kako će se situacija s epidemiološkim mjerama poboljšati te da će, na zadovoljstvo njegovih fanova, Tony ipak nastupiti u dogledno vrijeme u Zadru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:27