CETINSKI NA PRESAĐIVANJU

Tony za Jutarnji o transplantaciji kose: ‘Sve sam obavio u jednom danu i imao apsolutnu podršku svih‘

Postupak je trajao od 8 do 18 sati i u mom slučaju nije bilo potrebe za više tretmana, ispričao je Tony

Tony Cetinski

Sve popularnijem tretmanu transplantacije kose, koji je posebno raširen među slavnim muškarcima, podvrgnuo se i naš pjevač Tony Cetinski. No, za razliku od većine koji taj zahvat na sve moguće pokušavaju zatajiti od javnosti, Cetinski se posjetom ordinaciji estetske kirurgije pohvalio na svom Instagramu, objavivši fotografije nastale tijekom samog postupka.

Za Jutarnji je otkrio i koliko je u njegovu slučaju postupak trajao i zbog čega se na taj korak uopće odvažio. Pokraj jedne od fotografija je i napisao da "nije tako strašno kako izgleda".

"Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što zbog toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe naše. Iskreno se veselim rezultatima!", napisao je Cetinski pozirajući uz liječnicu koja je odradila postupak presađivanja.

A u razgovoru za Jutarnji list pjevač je otkrio i da se na transplantaciju kose odlučio sam, bez sugestija ili nagovaranja. - Mene nitko ne mora poticati ni na što pa tako ni na presađivanje kose, ali su me apsolutno svi podržali. Doduše, nisam trebao puno popunjavati.

Odlučio sam taj nedostatak riješiti više preventivno, a tim Poliklinike Maletić bio je fenomenalan - istaknuo je Cetinski kojem su guste kovrče bile zaštitni znak na početku karijere. Kako je sve više gubio kosu, time je i njegova frizura postajala sve kraća. I dok kod većine postupak transplantacije kose zahtijeva više tretmana, Tony je, ističe, svoj problem riješio u jednom danu, i to bezbolno.

- Sve sam obavio u jednom danu. Postupak presađivanja trajao je od 8 do 18 sati i sve je bilo gotovo, jer takav je bio moj slučaj, s obzirom da gubitak kose kod mene nije toliko izražen. Netko tko ima više za popunjavanje ide na nekoliko tretmana - rekao je Cetinski.

Kad je riječ o našim poznatim muškarcima, istom su se tretmanu, navodno, svojevremeno podvrgnuli i Igor Štimac, Slaven Bilić i Neno Belan. U svijetu je taj trend, naravno, puno rašireniji. Isto su učinili David Beckham, John Travolta, Matthew McConaughey, Robbie Williams, Quentin Tarantino, Wayne Rooney...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 11:22