Bivša natjecateljica MasterChefa, Meri Goldašić, na društvenim je mrežama svojim brojnim pratiteljima odgovorila na pitanja o tome kamo ide sva hrana koja ostane nakon showa.
- Najviše me pitate gdje ide skuhana hrana i višak namirnica koje se ne iskoriste tijekom kuhanja u Masterchefu. Puno je vas unaprijed mislilo da se to baca jer je to televizija, vjerojatno mislite da oni imaju dovoljno novca da bacaju kile i kile mesa i ribe na dnevnoj bazi, ali ja vam moram reći da ta hrana ide u dva smjera. Imamo kantinu na Novoj TV gdje se kuha ručak za natjecatelje i ljude koji tamo rade, a drugi dio namirnica ide u vilu. Sve što ne iskoristimo, mi pojedemo, uzmemo onoliko namirnica koliko nam treba i to koristimo. Imali smo smočnicu u vili i frižidere pa smo sve mogli lijepo čuvati. Dapače, višak namirnica, bacanje hrane, to ne da se nije toleriralo nego smo morali i odvajati hranu, otkrila je Meri Goldašić u video snimci na Instagramu.
Meri na Instagramu ima 57.2 tisuće pratitelja, a na TikToku čak njih 153,6 tisuća.
Nakon eliminacije u Masterchefu, Meri je za Novu TV rekla da se vraća svojoj obitelji, na rođendan svojeg sina te da se nikada nije više veselila kuhanju bolonjeza:
- Gotovo je. Gorak neki osjećaj. Na sreću bila sam okruženo ekstra kvalitetnim ljudima, i svi će mi nedostajati. Imam predivno iskustvo iza sebe, rekla je Meri.
Dodala je da je najponosnija na svoje jelo iz stres testa: srdele punjene grožđicama s bobom.
- To mi je bilo prvo filetiranje ribe u životu.
Najveći izazov u Masterchefu joj je, kaže, bila odvojenost od obitelji. Na pitanje o planovima za budućnost rekla je da je još u fazi učenja.
- I dalje ću nastaviti učiti prije nego što otvorim nešto svoje. To će se svakako desiti u nekoj budućnosti, rekla je Meri za Novu TV.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....