UPLAŠILA SE

Meri iz ‘MasterChefa‘ naljutila se na poruke za uzbunu: ‘Ovima idiotima želim poručiti...‘

‘Veće mi je posljedice ovaj alarm i pištanje ostavilo nego što će oluja‘, napisala je Meri na Instagramu

Meri Goldašić

 Screenshot/instagram/merigoldasic//

Povodom današnje prognoze neki građani dobili su alarmatne poruke na svoje mobilne telefone, a povodom toga se oglasila sudionica prošlogodišnjeg "MasterChefa" Meri Goldašić.

"Je li samo meni stalo srce ili? Veće mi je posljedice ovaj alarm i pištanje ostavilo nego što će oluja", napisala je na fotografiju gdje je podijelila sadržaj poruke hitnog alarma.

image

Meri Goldašić o porukama za uzbunu

Screenshot/instagram/merigoldasic/

"A ovim idiotima što su programirali ove alarme za uzbunu što ti dođe bez pitanja na mobitel želim poručiti samo jedno. Da Bog da vas probudio taj alarm isto kao i mene svaku noć do kraja života u tri ujutro. Mislila sam da je rat počeo. Točno mi je došlo da odem kod susjeda po pušku da počnem pucat‘ po selu", ispričala je u videu na Instagram priči.

image

Meri Goldašić o porukama za uzbunu

Screenshot/instagram/merigoldasic/

"I još jedno nepopularno mišljenje. Zima i snijeg su najljepše pojave u ovo najljepše doba godine. Rekla sam što sam rekla", dodala je. Meri osim što je sudjelovala na "MasterChefu", popularna je na društvenim mrežama gdje dijeli svoj život. Na Instagramu je prati preko 64 tisuće ljudi, a na TikToku 158,4 tisuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:29