ZABAVNO NATJECANJE

Bilo je napeto iza kulisa ‘Supertalenta‘, Šuput poručila: ‘Fabijane, prevareni smo. Martina i Davore, igrate prljavo‘

Članovi žirija ‘Supertalenta‘ igrali su kviz s pitanjima o showu, Maja i Fabijan su izgubili i ostali nezadovoljni

Supertalent 10. sezona

 Nova TV

Dobra zabava je prisutna iza kulisa showa „Supertalent”, ako je suditi prema videu koji su objavile članice žirija Maja Šuput i Martina Tomčić. Na videu su s kolegama iz žirija Fabijanom Pavlom Medvešekom i Davorom Bilmanom te odgovaraju na pitanja o showu – nastupima, natjecateljima, zlatnim gumbima, zanimljivim trenutcima... Ali pritom traje prava borba za mikrofon na koji odgovaraju, rasprave o odgovorima, a smijeha i zabave ne nedostaje.

„Ja bi htjela reć‘ za kraj da je ovo moje zadnje sudjelovanje u kvizu, jer svake godine stojim k‘o kukuruz u njivi”, rekla je na kraju videa Maja, nezadovoljna svojim rezultatom, što je pokazala i u opisu videa.

„Neću više igrat‘ s njima, nema šanse. Fabijane, ne budi ljut, nas dvoje smo prevareni... Martina Tomčić i Davor Bilman, igrate prljavo. Ovo vam nećemo oprostit‘ samo tako...” napisala je Maja u opisu, a na to joj je kolegica Martina odgovorila.

„Samo ljubav”, napisala je.

„Ništa od ljubavi. I ne vozim te na live-ove više. Idemo svaka svojim autom”, napisala je Maja.

„Misliš, ništa od zajedničke vožnje mojim autom?”, smijala se Martina.

Isti video kao i Maja podijelila je Martina, također sa zanimljivim opisom.

„Evo moje male disfunkcionalne obitelji u pravom svjetlu. Neki se ljute (@majasuput, @fabijanfr), a neki se vole (@davorbilman)… Kada me ubuduće budu pitali zašto je @supertalenthr moj najdraži projekt, samo ću im poslati ovaj video!!!! Jer, ovo je SVEEEE!”, otkrila je pratiteljima.

Podsjećamo, na malim ekranima od 24. rujna gledatelji će moći uživati u potrazi za iznimnim talentima u desetoj jubilarnoj sezoni „Supertalenta” na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:52