‘PA DI ĆU S TIM?!‘

Blizak prijatelj Maji Šuput radi probleme u braku: ‘Moj muž će se razvesti od mene!‘

Marko Grubnić stilizirao je Maju za novu sezonu showa ‘Supertalent‘ koji počinje u nedjelju na malim ekranima

Maja Šuput i suprug Nenad Tatarinov

 Instagram/Maja Suput/

Našoj pjevačici Maji Šuput odjevne kombinacije za novu sezonu „Supertalenta” pripremao je Marko Grubnić, a za IN Magazin Nove TV otkrio je što je to pripremio. Situacija je takva da se Maja našalila da joj slijede problemi u braku.

„Red nosivog, red poptuno ne nosivog, red čudnog, red televizijskog, red svega. Svega će biti”, rekao je Marko i otkrio kako će izgledati u novoj sezoni ova članica žirija.

Maja je također komentirala te odjevne kombinacije.

„Svake godine Marko Grubnić poludi sve više i više. Nekad sam imala kreacije koje su čak bile nosive i drugi put. Jer ja to sve nosim doma, to je moja garderoba. I sad zamislite koliko ja stvari imam doma. Al‘ nekad mi je okej jer su te haljine prekrasne, pa ih ja onda na nekoj svadbi obučem, na nekom putovanju i tak‘ dalje. E onda je svake godine on podizao ljestvicu dalje u kostimografiju‘, rekla je.

image

Maja Šuput nosila je istu haljinu u prosincu u Supertalentu i u travnju na nastupu u Novalji na Pagu

Instagram/maja Šuput/
image

Maja Šuput i Marko Grubnić

Instagram/

Marko je jako kreativan, a to dokazuje Majin ormar.

„Ja sam rekla danas kad mi je spakirao Marko stvari od ove sezone, ja sam rekla: ‘Pa di ću ja s tim?‘ Ne, ne, to sve spakiraj, trebat će nam to jednog dana. A moj muž će se razvest od mene, ja samo nosim doma gomilu i gomilu stvari. Di da ja to obučem. Možemo se jedino svi doć‘ kod mene igrat Maje Šuput”, našalila se Maja.

image

Marko Grubnić i Maja Šuput

Instagram/maja Šuput/

Marko i Maja dugogodišnji su suradnici i prijatelji, a to se vidi i u Majinim odjevnim kombinacijama.

„Mogu si to dozvoliti jer je to Maja. Maja i ja radimo već ono 20 godina skoro zajedno, jako se dobro poznajemo. Ja jako dobro znam šta ona može iznijet tako da... Sve ovo što ćete vidjeti to je ona, to je šoubiznis, to je ‘Supertalent‘", rekao je Marko.

„Fakat je Marko nadigrao sam sebe ovu sezonu. Jako, jako kul”, nadovezala se zadovoljna Maja.

Ostaje nam samo pričekati novu sezonu „Supertalenta” koja počinje 24. rujna na Novoj TV kako bismo vidjeli što je to Marko odabrao za Maju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:55