Vodič za kupnju kuće u nizu: pogledajte novi projekt idealnog doma u naselju Perjavica u Stenjevcu

Kuće u nizu

Život u kući u nizu u Zagrebu postaje sve popularniji izbor za moderne obitelji koje traže savršenu ravnotežu između zajedništva i privatnosti. U srcu ovog trenda nalazi se naš projekt kuća u nizu u Stenjevcu, koji nudi sve što je potrebno za kvalitetan i ugodan život. Kroz ovaj vodič istražujemo zašto su kuće u nizu u Zagrebu idealan izbor i kako ovaj divan projekt u Stenjevcu ispunjava sve te potrebe.Za istaknuti je kako je arhitekt projekta upravo naš poznati mladi Krešimir Petric koji potpisuje i projekt Avenue V (luksuzna stambeno-poslovna zgrada od 25.000m2, sa 74 stana, na atraktivnoj lokaciji Strojarska – Vukovarska u centru Zagreba).

image

Kuće u nizu


Na što obratiti pažnju pri kupnji kuće u nizu


Lokacija: Idealna lokacija je ključna za dugoročno zadovoljstvo. Naš projekt kuća u nizu nalazi se u mirnom naselju Stenjevec, blizu svih bitnih sadržaja i javnog prijevoza. U neposrednoj blizini nalaze se supermarketi, škole, vrtići i autobusna stanica, što svakodnevni život čini jednostavnim i praktičnim.
Kvaliteta gradnje: Korištenje prvoklasnih materijala osigurava dugotrajnost i sigurnost. Kuće u našem projektu koriste PVC stolariju REHAU i protuprovalna vrata, uz visoke standarde zvučne i toplinske izolacije. Ovi materijali ne samo da pružaju sigurnost nego i značajno doprinose energetskoj učinkovitosti.
Izolacija: Kvalitetna zvučna i toplinska izolacija ključna je za udobnost doma. Naše kuće koriste vrhunske materijale za izolaciju, što osigurava ugodan boravak tijekom cijele godine, te uštede na grijanju i hlađenju.
Vrsta grijanja: Energetska učinkovitost je važna, stoga su naše kuće opremljene Bosch dizalicama topline i klima sustavima. Ovi sustavi pružaju učinkovito grijanje i hlađenje, što dodatno smanjuje troškove energije.
Troškovi održavanja: Niska potrošnja energije i visoka kvaliteta gradnje smanjuju dugoročne troškove održavanja. Korištenje kvalitetnih materijala i modernih sustava grijanja i hlađenja znači manje kvarova i niže račune za energiju.

Cijena kvadrata za kuće u nizu u Stenjevcu


Prosječne cijene: Naša cijena je 2.850 €/m2, što je konkurentno u usporedbi s okolnim projektima čija cijena iznosi 3.000-3.500 €/m2. Ova konkurentna cijena čini naše kuće atraktivnim izborom za sve koji traže kvalitetan dom po povoljnoj cijeni.
Opis projekta s tlocrtima
Naš projekt obuhvaća 12 kuća u nizu s modernom arhitekturom. Svaka kuća je pažljivo dizajnirana kako bi pružila maksimalnu funkcionalnost i kvalitetu života.
Tlocrt: Kuće su dvoetažne s prizemljem koje uključuje garažu, dnevni boravak, kuhinju i wc, dok kat uključuje tri sobe, dvije kupaonice i terase. Ovakav raspored omogućava udoban i funkcionalan boravak za cijelu obitelj.

image

Kuće u nizu


Prednosti života u kući u nizu

Živjeti u kući u nizu u Zagrebu nudi jedinstvenu kombinaciju zajedništva i privatnosti. Ove kuće omogućavaju bliski kontakt sa susjedima, što je idealno za obitelji s djecom. Djeca mogu lako pronaći prijatelje u susjedstvu, a roditelji mogu računati na podršku zajednice.

image

Kuće u nizu


Istovremeno, kuće u nizu pružaju dovoljno privatnosti. Svaka kuća ima svoje dvorište, idealno za druženja s obitelji i prijateljima, organiziranje roštilja, igru s djecom ili opuštanje nakon napornog dana. Dvorišta su također savršena za kućne ljubimce koji trebaju prostor za trčanje i igru.
Zamislite ljetna popodneva u vašem dvorištu, dok djeca uživaju u bazenu, a vi opušteno razgovarate s prijateljima uz roštilj. Zimi, vaš dom je toplo i ugodno mjesto zahvaljujući kvalitetnoj izolaciji i energetski učinkovitim sustavima grijanja.


Preuzmite katalog stanova: Preuzmite PDF katalog stanova ovdje


Prvi dio projekta od 6 kuća je pri kraju i sve kuće su rasprodane, dok drugi dio projekta s novih 6 kuća kreće početkom iduće godine. Za sve dodatne informacije i upite, slobodno nas kontaktirajte putem telefona na brojeve 099 70 70 175 ili 099 70 70 444. Također, možete nam poslati e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili posjetiti našu web stranicu.

Kuće u nizu Stenjevec - često postavljana pitanja


Kada počinje izgradnja? Početak gradnje je predviđen za siječanj 2025. godine, a očekivani završetak je krajem 2025. godine.
Koji su uvjeti kupnje? Kupnja je moguća različitim opcijama financiranja.
Mogu li prilagoditi interijer? Da, postoji mogućnost prilagodbe interijera prema željama kupca, u dogovoru s našim timom.

image

Kuće u nizu

Kuće u nizu u Stenjevcu nude idealnu ravnotežu između zajedništva i privatnosti, te su savršene za sve koji traže kvalitetan, moderan i funkcionalan dom u Zagrebu. S obzirom na pristupačne cijene,visokokvalitetne materijale i izvrsnu lokaciju, ovaj projekt predstavlja izvrsnu priliku za sve koji žele investirati u svoju budućnost.

image

Kuće u nizu

Koji se materijali koriste pri izgradnji?

Prilikom gradnje vaših domova koristimo samo najkvalitetnije materijale i proizvode kako bismo vam pružili maksimalnu sigurnost i udobnost. Ovo su materijali i proizvodi koje koristimo prilikom gradnje i opremanja:

Osnovni konstruktivni sustav građevine sastoji se od uzdužnih i poprečnih armiranobetonskih i zidanih zidova, koji preuzimaju vertikalna opterećenja i horizontalno djelovanje sila potresa

Pregradni zidovi bit će izvedeni od kombinacije betonskih zidova i gipskartonskih ploča (sustav tipa ‘knauf‘)

Unutarnji otvori građevine izrađeni su od drvene stolarije, bajcane i lakirane bezbojnim lakom

Zaštita od sunca riješena je ugradnjom roleta sa mogučnošću elektro roleta

Dizalice topline s podnim grijanjem marke BOSCH osiguravaju energetski učinkovit sustav grijanja

Svaka kuća opremljena je klima sustavom proizvođača BOSCH

Ugradbeni WC sustavi GEBERIT s visećim školjkama marke LAUFEN

Walk-in tuš sustav u razini poda sa staklenom pregradom

Toplinska fasada od stiropora 15cm ETICS EPS certificiranog sustava

Video portafoni za dodatnu sigurnost

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 22:05