Jer ploviti se mora

Veliki nautički specijal na 52 stranice u novom broju Like! Putovanja

Bilo da ste iskusni nautičar ili početnik, u našem vodiču pronaći ćete sve za planiranje rute i odmora na brodu

Like! putovanja

Ima nešto čarobno u plovidbi, u šumu mora u zoru u mirnoj uvali, u zvijezdama koje se prospu nebom u vedrim noćima... Jedrenje je gotovo svima koji su ga probali jedan od najdražih načina odmora, povezivanje s morem i prirodom koje je nemoguće osjetiti klasičnim ljetovanjem na kopnu.

Upravo zato u novom broju magazina Like! Putovanja pripremili smo veliki vodič za nautičare, pregled najljepših destinacija i najboljih marina na Jadranu, a sve kako bismo vam olakšali planiranje rute. Prikupili smo i niz savjeta i trikova iskusnih moreplovaca. Jedan od njih je kolumnist Jutarnjeg lista i književnik Jurica Pavičić, koji je samo za Like! napisao divan esej o plovidbi i svojoj ljubavi prema moru i skrivenim valama.

Bilo da ste iskusni nautičar ili početnik, u našem vodiču pronaći ćete sve za planiranje rute i odmora na brodu koji ćete pamtiti zauvijek.

Novi broj donosi i reportažu iz Tirane, albanske metropole koja nas je oduševila svojom savršenom nesavršenošću, a imamo i nekoliko ideja za izlete, od Limskog kanala u Istri do adrenalinske avanture u kanjonu Čikole.

Novi broj Like! Putovanja možete pronaći na kioscima u nedjelju 29. svibnja uz Nedjeljni Jutarnji, a tijekom cijelog mjeseca se družimo na webu, Facebooku i Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 06:36