Premium izdanje magazina Like! putovanja posvetili smo inspirativnim destinacijama i ljudima koji oblikuju zelenu budućnost. Naši su reporteri s najboljim stručnjacima u turizmu analizirali što možemo napraviti da postanemo eko top-destinacija i obišli lokacije diljem zemlje te pronašli najbolje primjere održivog turizma.
Kako se proizvodi najbolje prirodno vino doznali smo u Istri, gdje smo pronašli i posljednjeg tvorca kultne drvene batane. U Dalmaciji smo naučili sve o zelenom jedrenju, nadomak Zagreba otkrili prvo reciklirano imanje u Hrvatskoj, a u Lici usnulo mjesto Jablanac s najljepšom uvalom podno Velebita. Proveli smo jedan dan u najzelenijoj regiji Međimurju i razgovarali s ljudima koji su filozofiju održivosti uspješno implementirali u svoj biznis.
Donosimo i detaljnu reportažu iz jedinog pećinskog parka u Europi blizu Gospića, te inspirativnu priču o velikom povratku bjeloglavih supova na Cresu. Plus, vrhunska chefica Ana Grgić Tomić, jedna od rijetkih u Hrvatskoj sa Zelenom Michelinovom zvjezdicom, otkrila nam je sve tajne svoje održive kuhinje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....