Vanlife Euforija: Otkrijte savršen recept za beskrajnu avanturu u prerađenom kombiju

Želite li biti dio pokreta koji je zaludio više od tri milijuna ljudi na svijetu, putovati na četiri kotača i svaki dan biti na drugom mjestu?

promo

 Tomislav Krišto/CROPIX

Zagrebačka tvrtka Vancation Adria pruža uslugu najma kombija prerađenih u kampere koji će Vam omogućiti da doživite putovanje za pamćenje. Istražite čaroliju Jadranske obale i unutrašnjosti zemlje na jedinstven način ili se pak odvažite na road trip putovanje Europom. Bez obzira jeste li zaljubljeni par, avanturistička obitelj ili skupina prijatelja, naš kamper idealna je platforma za vaše nezaboravno putovanje.

Što nas čini posebnima? Naš moderan i dobro opremljen prerađeni kamper, uređen s puno osobnosti, inspiriran vanlife filozofijom života i digital nomad kulturom, Vaš je pouzdani partner za nezaboravna putovanja te pruža udobnost, praktičnost i fleksibilnost tijekom vaše avanture. Svaki detalj je pažljivo razmotren, stvarajući prostor koji je istovremeno udoban i funkcionalan. Naše vozilo opremljeno je prostranim krevetom dimenzija 160 x 200 cm, potpuno opremljenom kuhinjom štednjakom, frižiderom, sudoperom, 30 – litarskim spremnicima za čistu i prljavu vodu, posuđem i priborom za kuhanje i jelo, prostorom za sjedenje i druženje za četvoro, velikim prostorom za pohranu stvari, a baterija za napajanje dostatna je za 2-3 dana boravka off grid.

image

promo

Tomislav Krišto/CROPIX

Putovanja po mjeri putnika

Jedna od najvećih prednosti naših pretvorenih kamp-vozila je sloboda koju pružamo. Nema potrebe za vezivanjem uz jedno mjesto, hotelske rezervacije ili čekanjem za javnim prijevozom. S nama, nema ograničenja. Vi odlučujete gdje idete i koliko dugo ostajete. Jutro može početi uz miris borova na plaži, a završiti pod zvijezdama u planinama. Pronađite svoj savršen ambijent za boravak i uvijek nov i jedinstven pogled kroz prozor. Vaše putovanje je vaša priča, a mi vam pružamo slobodu da je napišete onako kako želite.

Avantura, održivost i sloboda

Vancation Adria je više od običnog najma vozila; mi vam pružamo podršku tijekom cijelog vašeg putovanja. Naš tim stručnjaka je uvijek dostupan pružiti Vam savjete o najboljim rutama, skrivenim draguljima i lokalnim atrakcijama.

Jeste li znali da je putovanje kamperom ekonomičnije od drugih oblika putovanja jer omogućavaju kombinaciju prijevoza i smještaja u jednom, a što može rezultirati manjim ukupnim troškovima putovanja tokom vremena, a kamperi nude samodovoljnost u smislu opreme za pripremu hrane, toaleta i slično?

image

promo

Tomislav Krišto/CROPIX

Putujte našim kamperom održivo i boravite u prirodi s minimalnim utjecajem na okoliš te istražite različite destinacije na ekološki prihvatljiviji način. Putujte fleksibilno i bez strogo planiranih i ograničavajućih itinerera. Putovanje vanlife kamperom omogućava Vam potpunu fleksibilnost putovanja, mogućnost da posjetite manje poznata područja, podržavajući lokalnu ekonomiju i zajednicu kao i da spontano i brzo promijenite svoju željenu destinaciju, uslijed, npr. nadolazećeg lošeg vremena.

Započnite svoje slobodno i održivo putovanje danas s Vancation Adriom. Otkrijte Hrvatsku i Europu baš onako kako Vi to želite. Rezervirajte vanlife kamper već danas na našoj web stranici https://vancation.hr ili nas kontaktirajte na broj +385 92 413 2947. Sloboda je na dohvat ruke - doživite je s Vancation Adriom!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 09:05