Počelo glasovanje za Rock&OFF izvođača te Elector DJ-a godine

Rock&OFF

Na domaćoj rock sceni posljednjih se tjedana sve vrti oko pripreme velikog finala Rock&OFF-a, dodjele nezavisnih novinarskih glazbenih nagrada najboljim izvođačima i ostvarenjima u minuloj godini.

Dok žiri sastavljen od medijskih djelatnika mora odabrati pobjednike među finalistima u 9 kategorija Rock&OFF-a, počelo je i glasovanje za jedinu kategoriju u kojoj pobjednika biraju glazbeni fanovi! Riječ je o Rock&OFF nagradi publike za koju je nominirano čak 16 izvođača. Glasovanje će na stranicama sponzora Iskona biti otvoreno do 31.1.2022. godine, a pobjednici proglašeni na live dodjeli u Tvornici kulture početkom veljače.

Glasuj za svojeg glazbenog favorita i osvoji nagrade

Nagrada publike za najboljeg Rock&Off izvođača godine mogla bi doći u ruke sljedećih izvođača: Bad Daughter, Eric, Fran Vasilić, Jonathan, Kensington Lima, Mark Mrakovčić, Matej Milošev, Mayales, Miriiam, Pips, Chips & Videoclips, pocket palma, Porto Morto, Šiza, The Gentleman, Urban &4 ili z++.

Zaljubljenici u dobru glazbu, koncertni posjetitelji i svi rock fanovi svoj glas mogu ostaviti maksimalno jednom dnevno, ujedno i sudjelovati u nagradnoj igri koja će najsretnijim glasačima donijeti atraktivne nagrade: Bowers&Wilkins zvučnike ili pak Denon gramofon, kao i utješne Iskon pakete.

Na istoj je stranici moguće glasovati i za DJ-a godine u sklopu sestrinske dodjele nagrada Elector, što je ovogodišnja novost organizatora Unisona, HDS-a i Tvornice kulture. U Electorovu konkurenciju za DJ-a godine u prvoj godini održavanja su ušli: Borut, Cvajner, DJ Ogi, Ilija Rudman, Insolate, Jan, Kinčl, Matroda, Mimi, Petar Dundov i Tom Bug.

„Glasovanju za nagradu publike svake se godine priključilo između 15.000 i 18.000 glazbenih zaljubljenika, što nas redovito podsjeti na snagu i važnost rock scene u Hrvatskoj. Po prvi puta, u 2022. godini publika će moći odabrati i DJ-a godine u sklopu nagrade Elector, također na našim web stranicama uz atraktivne nagrade za najsretnije glasače“, izjavio je ususretpočetku glasovanja Iskonov generalni direktor Krešimir Madunović.

Glasuj za Rock&OFF izvođača i DJ-a godine!

Završna dodjela nagrade Elector održat će se 3. veljače, dok će se Rock&Off dodijeliti 5. veljače u Tvornici kulture.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:42