NE PROPUSTITE

Like! Putovanja: Svi detalji popusta za putovanja Hrvatskom

like putovanja
 Like Putovanja

Listopad je savršen mjesec za istraživanje naše zemlje! Od 16. do 25. listopada održava se Tjedan odmora vrijedan, a zaživjela je i Hrvatska turistička kartica uz koju možete putovati i koristiti brojne popuste tijekom cijele godine.

Sve detalje o ove dvije akcije, zahvaljujući kojima Hrvati mogu istraživati svoju zemlju i uživati u vrhunskim ponudama s popustima i do 50 posto, donosi novi broj magazina Like! Putovanja koji izlazi ove nedjelje 27. rujna uz Nedjeljni Jutarnji.

Zamislite da putujete Hrvatskom, plaćate smještaj, uživate u restoranima, vodite obitelj ili prijatelje na adrenalinski vikend... I sve to plaćate po nižim cijenama, neovisno o tome je li vikend ili radni dan, je li riječ o listopadu ili o svibnju. Upravo je to ideja Hrvatske turističke kartice, projekta Ministarstva turizma i sporta, koja je ove godine napokon zaživjela u Hrvatskoj. Kako ju izraditi i na kojim mjestima vas očekuje popust, doznajte u Like!-u.

U listopadu će se održati akcija Tjedan odmora vrijedan. Riječ je o projektu Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 16. do 25. 10. 2020. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje po upola manjim cijenama turističkih proizvoda, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Osim detalja te dvije akcije, Like! Putovanja vode vas na Lastovo, Lošinj, u Karlovac i Ludbreg, a istražili smo za vas i krajnji istok Hrvatske – čarobni Erdut.

Vidimo se na kioscima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:51