Adidas i Intersport vas čekaju s prigodnim poklonom uz kupnju Terrex modela

Prošlog tjedna krenula je vikend promocija adidas Terrex opreme u Intersportovim dućanima. Traje do 4. prosinca i pozvani su svi koji vole boraviti na otvorenom

Adidas Promo

 Adidas Promo

Omiljeni sportski brend adidas s vremenom je postao sinonim za estetiku, udobnost, inovaciju i kvalitetu i baš zato ga toliko ljudi diljem svijeta obožava. Ove jeseni brend se posebno posvetio ljubiteljima planina i drugih avantura i predstavio nove Terrex modele odjeće i obuće koji su dostupni u Intersportovim trgovinama.

Udobna obuća pruža veću sigurnost na svim terenima, a iznimno je važno da ona bude spoj maksimalne udobnosti, prianjanja i najboljih performansi. Udobne planinarske i trkačke adidas Terrex tenisice stvorene su za bezbrižno kretanje prirodom – osigurat će stabilan korak, dugotrajnu brzinu i kontrolu bez napora, od šljunka u gradskim parkovima do glatkih staza na planinama. Poseban međupotplat osigurat će stabilnost srednjeg dijela stopala, a Lightstrike tehnologija omogućit će još veću udobnost i amortizaciju duž cijelog putovanja.

image

Adidas Promo

Adidas Promo

image

Adidas Promo

Adidas Promo

adidas Terrex tenisice izvanredan su izbor za svakog zaljubljenika u outdoor i planinarenje. Našem Highlander timu koji je tijekom godine često na planini, obuća je, uz šator, najbitniji komad opreme. Terrexice su super udobne, stabilne i izdržljive bez obzira na kakvoj podlozi hodamo i kakvim smo vremenskim uvjetima na stazi izloženi”, izjavio je Aljoša Vejnović, marketing manager Highlandera, svjetski poznatog organizatora avantura na otvorenom.

image

Adidas Promo

Adidas Promo

image

Adidas Promo

Adidas Promo

Na tri Intersportove lokacije, Intersport Arena Zagreb, Intersport Rijeka Tower te Intersport Mall of Split, krenule su vikend promocije adidasove Terrex kolekcije namijenjene ljubiteljima planinarenja, trekkinga i boravka na otvorenom. Petkom popodne, subotom te nedjeljom prijepodne do 4. prosinca, posjetitelji će imati priliku saznati više informacija o adidas Terrex asortimanu, a na raspolaganju će im biti stručnjaci koji će dijeliti savjete o modelima koji su najbolji za individualne potrebe i navike.

Kod kupnje adidas Terrex kolekcije u odabranim Intersport trgovinama u iznosu većem od 640 kuna/85 EUR kupci na poklon dobivaju šalicu, a kod kupnje u vrijednosti iznad 904 kune/120 EUR termosicu.

image

Adidas Promo

Adidas Promo
image

Adidas Promo

Adidas Promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:04