Dovode 500 stručnjaka

Infobip ima novu direktoricu ljudskih potencijala i planove za veliko širenje svoga tima

Infobip, naime, iduće godine planira zaposliti 250 developera i 250 inženjera
Nathalie Lerotić Pavlik, direktorica ljudskih potencijala Infobipa
 Press/Infobip

Nathalie Lerotić Pavlik preuzela je palicu predvođenja ljudskih potencijala Infobipa, a zadatak joj je pomoći jednoj od najvećih hrvatskih tehnoloških kompanija da postane centar izvrsnosti inženjerstva.

Infobip, naime, iduće godine planira zaposliti 250 developera i 250 inženjera, od čega polovicu upravo u Hrvatskoj, i tako u svojoj kompaniji okupiti najbolje softverske inženjere koje domaće tržište rada može ponuditi. Uskoro bi trebala početi i izgradnja zagrebačkog kampusa, a nedavno otvoreni ured u Rijeci planira zaposliti još 40 stručnjaka.

- Svoju ću energiju, motivaciju i iskustvo usmjeriti na privlačenje novih talenata i razvoj na svim razinama kako bismo kvalitetno rasli i nastavili pružati vrhunsku vrijednost globalnim klijentima - kazala je nova direktorica ljudskih potencijala koja je svoju dosadašnju karijeru gradila u međunarodnim kompanijama poput Microsofta i OMV Grupe.

Lerotić Pavlik poziciju preuzima od Luke Babića, dosadašnjeg šefa ljudskih potencijala u Infobipu, koji je ove godine bio proglašen najboljim HR menadžerom u Hrvatskoj. Babić će svoju karijeru nastaviti u vlastitoj kompaniji, poručili su iz Infobipa.

Silvio Kutić, izvršni direktor kompanije, zahvalio je Babiću na dosadašnjem radu, a novoj menadžerici zaželio dobrodošlicu. Dodao je i kako njihovi stručnjaci imaju prilike raditi na inovativnim messaging rješenjima za klijente među kojima su i svjetski divovi poput Ubera, Vibera i WhatsAppa.

- Tako mogu ostaviti svoj trag u svijetu globalnih komunikacija te imaju priliku aktivno sudjelovati u kreiranju budućnosti - zaključio je Kutić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:01