Većina će dobiti 4000 kuna

Infobip nagrađuje zaposlenike izdašnim božićnicama, isplatit će i dar za dijete

Sljedeće godine namjeravaju, globalno, zaposliti 250 developera i 250 inženjera
Sjedište Infobipa u Vodnjanu
 Goran Šebelić / Hanza Media

Hrvatska brzorastuća informatička tvrtka Infobip objavila je da će zaposlenicima isplatiti nagradu u iznosu od 4000 kuna za osobe zaposlene prije 30. lipnja 2018. godine, a za one nakon tog datuma 2000 kuna. Uz to će isplatiti i 600 kuna za dar djetetu.

Infobip u Hrvatskoj ima više od 600 zaposlenika, a globalno više od 1400 koji rade u 60 ureda na šest kontinenata.

Kako najavljuju, sljedeće godine namjeravaju, globalno, zaposliti 250 developera i 250 inženjera, od čega polovicu u Hrvatskoj. Nakon što su prošle godine otvorili kampus pored Vodnjana, u planu je i početak izgradnje zagrebačkog kampusa. Nedavno otvoreni ured u Rijeci planira uz postojećih 40 zaposliti još 40 stručnjaka.

„Naši developer i inženjeri imaju prilike stvarati inovativna messaging rješenja zajedno s našim klijentima u koje se ubrajaju brendovi kao što su Uber, Viber, WhatsApp i tako mogu ostaviti svoj trag u svijetu globalnih komunikacija te imaju priliku aktivno sudjelovati u kreiranju budućnosti,“ poručuje Silvio Kutić, CEO Infobipa.

Infobip surađuje i u partnerstvu je s vodećim kompanijama iz područja telekomunikacija, messaging aplikacija, bankarstva, e-commerca, društvenih mreža, tehnologije i kompanija koje prikupljaju podatke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 16:52