MOJ POSAO

Ovaj tjedan, među ostalima, zapošljavaju Mlinar, JYSK, OTP banka: provjerite uvjete i krenite, možda je to prilika za vas

Na jednoj od pozicija očekuju te fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od kuće, odlasci na edukacije i konferencije...

Poslovnica OTP banke

 Vojko Basic/Cropix

Trgovačko poduzeće Launch traži Djelatnike u prodavaonici (m/ž) u dvije trgovine mješovitom robom na području Maksimira u Zagrebu. Opis posla uključuje rad na blagajni, zaprimanje robe, rad s kupcima te brigu o izgledu i čistoći prodajnog prostora. Prethodno radno iskustvo je poželjno, baš kao i razvijene komunikacijske vještine, a novim kolegama nude plaću od 6.000 kuna, smjenski rad i stalni radni odnos. Ako su te zainteresirali, javi im se do 11. prosinca.

Oni su, jednom riječju, entuzijasti. Zaljubljenici u audio, video i rasvjetnu opremu, nove tehnologije i produkciju. Svakodnevno tehničari, po potrebi fizikalci, “nevidljivi ljudi” koji svaki event pretvaraju u audio-vizualni doživljaj. Oni su VIA SOLIS, a trenutno zapošljavaju nove kolege na poziciji: Audio-video tehničar (m/ž). Nude ti sudjelovanje na velikom broju evenata, fleksibilnost u radnom vremenu, učenje kroz rad s vrhunskom opremom i sjajne kolege. Prijave primaju do 15. prosinca.

MLINAR pekarska industrija, vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava na poziciji: Prodavač (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidatkinje i kandidati s izraženim komunikacijskim i prodajnim vještinama, a novim kolegama nude: poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade, božićnicu, uskrsnicu i dar za dijete te isplatu dodataka na plaću. Stoga, ispeci pa reci… DA poslu u Mlinaru! Javi im se do 15. prosinca.

JYSK se od jedne trgovine u Danskoj 1979. godine razvio u više od 3000 trgovina diljem svijeta. Kako bi osigurali daljnji razvoj, traže najbolje zaposlenike. Trenutno zapošljavaju na poziciji: Salary accountant (m/ž), a novim kolegama nude privlačne bonuse kao nagradu za izvrsne rezultate, priliku za razvoj i prvorazredne praktične treninge, vrhunsku kulturu tvrtke te šansu da se natječeš, pobjeđuješ i proslaviš osobne i tvrtkine uspjehe. Prijave primaju najkasnije do 21. prosinca.

U OTP banci žele predvoditi inovacije i svojim klijentima osigurati digitalno napredna i suvremena rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Želiš li biti dio ove uspješne priče, do 17. prosinca se javi na oglas za radno mjesto: Bankar specijalist za MSE (m/ž). Očekuju te fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od kuće, odlasci na edukacije i konferencije, ravnoteža između privatnog i poslovnog dijela života i odlični kolege.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:09