MOJ POSAO

Tražiš bolji posao? Izdvojili smo neke koji nude motivirajuća primanja, dodatke na plaću, jubilarne nagrade, božićnicu...

Požurite s prijavama, rokovi su kratki

Ilustrativna fotografija

Vulkal d.o.o. je dugi niz godina vodeća tvrtka u Hrvatskoj kada je u pitanju distribucija pneumatika i naplataka za osobna, kombi, laka teretna vozila, autobuse i teretna vozila. Trenutno zapošljavaju Vulkanizera (m/ž) za područje Zagreba i Vulkanizera (m/ž) za područje Čavle, Kukuljanovo (Rijeka). Njihova ponuda uključuje zaposlenje na neodređeno vrijeme, dinamično okruženje, obavezno usavršavanje, plaćen prijevoz i topli obrok te regres za godišnji odmor. Ako si zainteresiran, pošalji svoju prijavu do 21. rujna.

Špina d.o.o., tržišni lider u domeni opremanja interijera, u potrazi je za Knjigovođom (m/ž) u Poreču. Tvoji glavni zadaci će obuhvaćati knjiženje izvoda, ulaznih i izlaznih računa, pripremu mjesečnog obračuna PDV-a, organizaciju arhive knjigovodstvene dokumentacije te pripremu dokumentacije za reviziju. Zauzvrat ti nude stalni radni odnos, edukacije, mogućnost napredovanja i ugodnu radnu okolinu. Ukoliko posjeduješ najmanje tri godine relevantnog radnog iskustva, javi im se do 7. rujna.

Calucem d.o.o. za proizvodnju specijalnih cemenata rastuća je međunarodna tvrtka te 2. vodeći svjetski proizvođač specijalnog kalcij aluminatnog cementa zapošljava nove radnike. U potrazi su za Referentom odjela zaštite na radu (m/ž) koji će voditi računa o dostupnosti sanitetskog materijala za pružanje prve pomoći i o postavljanju sigurnosnih znakova te Internim kontrolorom (m/ž) čija pozicija objedinjuje odgovornosti internog kontrolora i kontrolora proizvodnje, s procijenjenom raspodjelom vremena od 60%-40% za svaku ulogu. Njihova ponuda uključuje motivirajuća primanja, dodatke na plaću, jubilarne nagrade, božićnicu te dodatne edukacije i napredovanja. Ako si motivirana osoba i želiš raditi u otvorenom i timskom okruženju, pošalji im svoju prijavu do 7. rujna.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 15:58