MOJ POSAO

Želite li pronaći novi posao? Pogledajte oglase za posao koji smo vam izdvojili ovaj tjedan

Prijavite se na oglase za farmaceuta, knjigovođu ili voditelja marketinga

Ilustracija

 Depositphotos

Wolt Services Zagreb, poznata platforma za dostavu, zapošljava novog Skladištara/djelatnika u trgovini (dark store) (m/ž) za poslove rada u trgovini/skladištu u koju ne ulaze kupci te zaprimanje narudžbi kupaca putem aplikacije. Nude ti početnu osnovnu bruto plaću u iznosu od 1103,45 EUR, naknada za prehranu i javni prijevoz, full time 5-dnevni radni tjedan, ili part time 3-dnevni radni tjedan, strukturirano mentoriranje i timska druženja. Požuri i prijavi se najkasnije do 19. rujna.

Lidl Hrvatska d.o.o. k.d., koji posluje u Hrvatskoj u više od 100 trgovina, zapošljava Pomoćnika voditelja trgovine (m/ž) . Ponuda uključuje sigurno radno mjesto uz iznadprosječna fiksna primanja u maloprodaji, plaćene troškove javnog prijevoza, mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja te dodatna primanja ovisno o trudu i ambicijama. Ako si komunikativna osoba i voliš rad s ljudima, prijavi se do 22. rujna.

Zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost Ljekarne VAŠE ZDRAVLJE zapošljava Farmaceutskog tehničara (m/ž) za obavljanje poslova farmaceutskog tehničara, savjetovanje, odabir te izdavanje bezreceptnih lijekova. Ponuda uključuje rad na neodređeno vrijeme, samostalno i odgovorno radno mjesto, naknadu za prijevoz i topli obrok, regres i božićnicu te bon za potrošnju u ljekarnama. Ako se želiš pridružiti timu, prijavi se do 20. rujna.

MedExpert d.o.o., inovativna, profesionalna i iskusna tvrtka koja se bavi prodajom i servisom medicinske opreme zapošljava Voditelja marketinga (m/ž). U potrazi su za samoinicijativnom osobom koja će organizirati i voditi sve marketinške aktivnosti. Nude ti stimulativna primanja, službeni mobitel i službeni automobil po potrebi, dodatne edukacije te mogući rad na pola radnog vremena ili na puno radno vrijeme. Prijavi se do 19. rujna.

MATRIXON d.o.o., knjigovodstveni servis koji uspješno posluje već 31 godinu, zapošljava na poziciji Samostalni knjigovođa bilancist (m/ž). Glavne odgovornosti će uključivati izradu završnih računa i mjesečnih obrazaca PDV-a. Ponuda uključuje stimulativna primanja, rad u ugodnom okruženju i mogućnost napredovanja. Ako si zainteresiran, požuri i prijavi se do 22. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 15:58