Očekuju goste i za Uskrs

Laguna Novigrad-Aminess širi poslovanje na jugu

Svi hoteli u nazivu nose i naziv Aminess, čime je Laguna Novigrad dodatno proširila portfelj
Aminess Port9 Resort

Turistička kompanija Laguna Novigrad, koja posluje pod brendom Aminess hoteli i kampovi, krajem 2020. godine zaključila je ugovor o preuzimanju društva HTP Korčula i HTP Orebić te od 1. travnja službeno proširuje poslovanje u južnoj Dalmaciji. Tako HTP Korčula i HTP Orebić postaju sastavni dio krovnog brenda Aminess.

Aminess Liburna Hotel, Aminess Korčula Heritage Hotel, Aminess Port9 Resort i Marko Polo Hotel by Aminess smješteni su u gradu Korčuli te su nositelji turističke autentičnosti te destinacije. U Orebiću je Aminess proširio svoj brend na turističke objekte Aminess Bellevue Hotel, Aminess Bellevue Village i Orsan Hotel by Aminess. Proširenjem portfelja uz postojeće hotele na Korčuli i poluotoku Pelješcu Aminess Lume 4* i Aminess Grand Azur 4*, Aminess je postao vodeći turistički brend tih destinacija.

image
Aminess Bellevue Hotel

„Širenje brenda Aminess na turističke objekte na otoku Korčuli i poluotoku Pelješcu u ovim izazovnim vremenima nas izrazito raduje. Korčula i Pelješac su vrlo atraktivne i vrijedne destinacije s brojnim sadržajima širokog spektra: od bogate kulturne i povijesne baštine, sporta do vrhunske eno-gastro ponude, koja se svake godine sve značajnije razvija. Sinergijom naših znanja i ekspertize novih kolega iz Korčule i Pelješca, sigurni smo da ćemo zajedno stvoriti sjajne rezultate i razvoju destinacija osigurati dodatnu vrijednost na zadovoljstvo naših gostiju. Posebno smo ponosni što sada, u novoj turističkoj sezoni, Aminess hoteli i kampovi dnevno mogu ugostiti preko 12.500 gostiju. Uspjeh u turističkom sektoru naša je misija koja će nas i dalje voditi u razvijanju svih destinacija gdje Aminess djeluje“, istaknula je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Lagune Novigrad.

image
Zrinka Bokulić

Brend Aminess već je dugi niz godina prisutan na tržištu, a od samog početka teži izvrsnosti u poslovanju. Usmjerenost na svakog gosta te ulaganje u zaposlenike i timski rad nastojat će dodatno prenijeti na poznatim destinacijama s novim objektima. Spomenutom akvizicijom u Aminessovima objektima sada je zaposleno više od 800 radnika. Otvaranjem Aminess Korčula Heritage Hotela, 30. travnja, najavljen je početak sezone u južnoj Dalmaciji.

Aminess početkom izazovne 2020. godine proširio poslovanje i na otok Krk preuzimanjem upravljanja nad turističkim poduzećem Hoteli Njivice . Tako su Magal Hotel by Aminess, Veya Hotel by Aminess, Aminess Atea Camping Resort te Aminess Gaia Green Villas postali dio brenda Aminessa, te sada zajedno doprinose daljnjem razvoju Njivica i otoka Krka.

Osim spomenutih hotela na Korčuli i Pelješcu Aminess u svom portfelju posjeduje hotele i kampove visoke kategorije u Novigradu u Istri. Pod brendom Aminess hoteli i kampovi sada se nalazi 12 hotela, četiri kampa s mobilnim kućicama, apartmansko naselje i kompleks vila, ukupnih kapaciteta 4.850 smještajnih jedinica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2023 02:44