HUMANOST I BIZNIS

Hrvatska poslovna scena bogatija je za novo udruženje - Poslovnu uniju Hrvatske BIZMIX

Osnivanje je potaknuto novonastalim i nepredvidivim trendovima u gospodarskom i poduzetničkom svijetu
 Jeffrey Jemric

Hrvatska poslovna scena bogatija je za novo udruženje - Poslovnu uniju Hrvatske BIZMIX čije je osnivanje potaknuto novonastalim i nepredvidivim trendovima u gospodarskom i poduzetničkom svijetu. Tim povodom u Zagrebu je 31. ožujka organizirano svečano otvorenje u restoranu Bon Appetit s humanitarnim karakterom. Prikupljala su se donatorska sredstva za djecu Ukrajine u suradnji s UNICEFOM Hrvatska, priopćili su iz BIZMIX-a.

- Spojem iskustva, mladosti i znanja želimo svim postojećim i novim poduzetnicima pomoći povezujući srodne niše kroz evente, edukacije i radionice. Cilj nam je s budućim članovima i partnerima ispričati priču o uspješno potpisanom ugovoru o suradnji, a ne samo predivne fotografije za društvene mreže. Također, djelujemo i humanitarno - izjavila je tim povodom Maja Ilčić, izvršna direktorica BIZMIX-a.

Domaćini su se pobrinuli za bogati program pod voditeljskom palicom Davora Garića, a predstavili su se i mađioničar Luka Vidović sa svojim showom za odrasle i Igor Drljo stand up komičar, dok je pjesmom uzvanike razveselili operna diva Antonela Malis i član Humanih zvijezda Hrvatske Amir Kazić Leo.

Kako se ističe u priopćenju, tijekom večere prikupljala su se donatorska sredstva za UNICEF za djecu Ukrajine, vrijede nagrade za tombolu ponudili su centar ljepote Beautylicious by MM u iznosu od 5.000 kn, komunikacijska agencija Communicato u iznosu od 3.500 kn, agencija za digitalni i influencer marketing Zlo i naopako u iznosu od 3.000 kn, tvrtka za konzalting Interritus u iznosu od 2.500. kn. Poklon bonove su dale Haljine Gala i to četiri poklon bona u iznosu od 250 kn. Brankica Capan Vučić i Vivian Vučić pripremile su make over u iznosu od 1.000 kn. Centar Health & Beauty poklanja svoje usluge oporavljanja od ozljeda i skida podočnjake u iznosu od 500 kn, Salon Premium pripremio je pet putnih sušila za kosu, modni atelje Botun poklon bon u iznosu od 500 kn. Luxea je pripremila 12 parfemskih esencija, dok je novootvoreni restoran Food Garden darovao večeru za dvije osobe. Sudionici u tomboli će se sladiti u slastičarnici Pri Suncu s tortom u iznosu od 280 kn i gelato boxom u iznosu od 120 kn. Poliklinika Sara poklanja poklon bon u iznosu 500 kuna dok Lens centar priprema dvije limfne drenaže za sudionike humanitarne tombole. Tiens i Senzacionalno.hr nude pet paketa suplemenata koji pospješuju zdravlje.

- U ime Poslovne unije BIZMIX se zahvaljuje i nadamo se da ćemo našim doprinosom pomoći djeci kojoj je prekinuto djetinjstvo. Hvala svim našim partnerima; restoranu Bon Appetit, Vislander, United POP akademiji, Dalia Design, Agropošta, Gift Planet iz Samobora i Screenz iz Svete Nedelje, Folije Zagreb, New Bakery, Carslberg Hrvatska, Gerilla agenicija, Alkaprone, Razvoj komunikacije i Shiseido , donatoru HEP-u te prijateljima Humane zvijezde Hrvatske, udruzi PINK life, Kickboxing club Zagreb, Run Croatia i A.K. Dubrovnik Racing što su prepoznali ideju BIZMIX-a i što su pristali biti prijatelji Poslovne unije Hrvatske - dodala je predsjednica Poslovne unije Hrvatske BIZMIX Iva Loparić Kontek.

Antonela Čakić, treća od tri pokretačice i dopredsjednica ovog vrijednog projekta obavijestila je o nastavku poslovno-umrežavačkih aktivnosti, te je istaknula: 'Ovim putem željeli bismo najaviti da u organizaciji BIZMIX-a pripremamo radionicu za naše prodajne poduzetnike s vrhunskim stručnjakom u prodajnom segmentu kroz sken osobnosti po bojama by Davor Bilman koja će se održati 21. travnja u restoranu Bon Appetit. Zatim ćemo ugostiti Miroslava Vargu, jednog od najviše certificiranih Google trenera u zemlji i regiji, koji će 27. travnja održati radionicu "Kako najbolje iskoristiti besplatne Google alate", a namijenjena je svima koji žele naučiti i čuti trikove o oglašavanju na Google-u.'

Kako se navodi, početak svibnja je predviđen za radionicu o poslovnom makeup-u koju će voditi naša priznata i kreativna makeup artistica Ana Ude. Radionica "Kuhamo s vinom" organizira se 26. svibnja, a vodit će je najsimpatičnija i najveselija food-blogerica Marina Obradović, koja objavljuje na blogu Priča jedne kuhače. U najavi je i nekoliko Fashion Nightsa na kojima će se predstaviti i pomoć mladim i neafirmiranim hrvatskim dizajnerima.

- Svi eventi i radionice bit će popraćeni i oglašavani na društvenim mrežama koje smatramo najrelevantnijim za uspješno poslovanje i povezivanje te objavama u medijima naših medijskih pokrovitelja - zaključila je u priopćenju Maja Ilčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 04:54