MOJ POSAO

Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte oglase koje smo izdvojili za vas

Rokovi za prijavu su dosta kratki, pa provjerite uvjete

Valamar Amicor Green Resort

 /Valamar

Želiš postati dio uspješnog tima TRCZ AUTOMOBILA? Pridruži im se na poziciji: Glavni knjigovođa (m/ž)! Bit ćeš zadužen/a za knjiženje kompletne knjigovodstvene dokumentacije i usklađenja, kao i druge računovodstvene poslove, a nude ti rad u pozitivnom i dinamičnom okruženju, motivirajuću plaću te mogućnost daljnje edukacije i razvoja karijere. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 25. studenog.

Franck Grupa je među vodećim prehrambenim kompanijama u regiji, koja više od stoljeća stvara vrhunske proizvode i brendove, kombinirajući znanje i iskustvo prijašnjih generacija s energijom i novim znanjima koje donose mladi ljudi. Pozivaju te da im se pridružiš u ulozi: Serviser (m/ž). Očekuju te okruženje koje potiče profesionalni razvoj i napredak, jasna očekivanja i ciljevi te razne pogodnosti koje će tvoj boravak u Francku učiniti nezaboravnim. Svoj životopis im pošalji do 23. studenog.

U tebi se oduvijek krije kreativac sposoban osmisliti najoriginalnija rješenja? Voliš izazove? Sanjaš karijerni iskorak? Odlično! Pravo si pojačanje za Plodine! Tragaju za osobom koja će uskočiti u ispražnjene ‘cipele‘ Grafičkog dizajnera (m/ž). Nude ti uvođenje u posao uz mentora, mogućnost daljnjeg usavršavanja i napredovanja, stimulativnu plaću, božićnicu, uskrsnicu i regres za godišnji odmor te sjajne kolege, a prijave primaju do 24. studenog.

Hotelijersko-turistička grupacija s visokim standardima usluge je tvoje okruženje u kojem se najbolje osjećaš? Kako gostu pružiti uslugu izvrsnosti a zaposleniku iskustvo kontinuiranog razvoja su tvoji svakodnevni ciljevi? Na pravom si mjestu! Valamar Riviera poziva te da se pridružiš njihovu timu na poziciji: Direktor Valamar Amicor Green Resorta i regije otok Hvar (m/ž). Uključenje u bonus shemu i ostale nagrade tijekom godine, mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja te kontinuirano sudjelovanje u edukacijama samo su dio njihove ponude, a za sve ostale informacije javi im se do 24. studenog.

LED elektronika, tvrtka koja se više od 20 godina bavi razvojem, projektiranjem, proizvodnjom, ugradnjom i održavanjem sustava cestovne elektronike, telematike i LED rasvjete, traži Inženjera elektrotehnike - Projektni inženjer (m/ž). Nude ti rad na inovativnim i izazovnim projektima, dopunsko osiguranje, subvenciju troškova prehrane, nagrade za radne rezultate, korištenje Multisport kartice i poticajno radno okruženje, prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima je poželjno, a prijave primaju najkasnije do 24. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:52