VEZA NA DALJINU

VIDEO: MORA DA JE LJUBAV Amerikanka u Afriku poslala 10 milijuna kuna muškarcu kojeg nikad nije vidjela

 YouTube / YouTube

Amerikanka Sarah dvaput se razvodila, a ljubav svog života, Chrisa Olsena, 'upoznala' je prije 18 mjeseci. Našli su se na internetu i iako ga Sarah nikad nije vidjela to je nije spriječilo da mu pošalje više od 1,4 milijuna dolara tj. 10 milijuna kuna?!

Sarah je nedavno gostovala u tv showu doktora Phila gdje je priznala kako se naglasak muškarca s kojim telefonski kontaktira punih 18 mjeseci nekoliko puta promijenio, ali uvjerena je s '95 postotnom sigurnošću' da je misteriozni Chris voli, piše Daily Mail.

Tv gledateljima je opisala i svoj prvi susret s Chrisom. Naime, prije 18 mjeseci učlanila se u jedan online servis za upoznavanje gdje ju je kontaktirao naočit muškarac, prosudila je prema njegovim fotografijama, i poslao joj poruku: 'Izgledaš kao da ni mrava ne bi zgazila'.

'Opa, ovaj tip je zgodan. Ne mogu vjerovati da priča sa mnom', prisjeća se Sarah. Rekao je da se zove Chris Olsen, da je rođen u Milanu i da se prije 18 godina preselio u SAD.

Trenutno je zbog posla u Africi i tamo se nalazi već godinu i po. Kad su se upoznali bio je u Južnoj Africi, potom je nakratko radio u Nigeriji, a trenutno se nalazi u Beninu, objasnila je Sarah doktoru Philu.

Sedam tjedana nakon upoznavanja izjavio joj je ljubav u srcedrapajućom emailu u kojem ju je oslovljavao kao 'gospođa Oslen'.

Par dana kasnije prvi je put moli da mu pošalje nešto novca. Udovoljila mu je i u slijedećih godinu i po Chrisu je poslala ukupno 1,4 milijuna dolara na ime hotelskih računa, računa za odvjetnike, troškove za vize, ukradene kreditne kartice, jamčevine... U srpnju prošle godine prodala je stan kako bi mu poslala 550.000 dolara na ime navodne jamčevine.

Unatoč brojnim pokušajima da se vrati u Sjedinjene Države Chrisa uvijek uhite zbog lažnih optužbi ili se razboli u zadnji tren, kaže Sarah koja tvrdi kako satima svakodnevno razgovara sa svojim dragim.

No, ona još uvijek vjeruje kako se Chris istinski nastoji vratiti kući. Ipak, priznaje da njegova priča ima neke sumnjive elemente, poput naglaska.

'Kad sam počela razgovarati s njim zvučao je kao Talijan', priznala je dr. Philu.

'No, sad mu se naglasak promijenio. Možda zbog toga što je trenutno u Beninu?'

'Bez obzira na sve, ja još uvijek vjerujem u ljubav', zaključila je naivna Sarah na kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:46