TKO SE IGRA S VATROM...

VIDEO: HTIO NAPASTI MASONE Bacio je ciglu omotanu zapaljenom krpom, ali se gadno opekao

 LiveLeak

Policija u američkoj saveznoj državi Ohio objavila je u sklopu potrage za jednim palikućom snimku nadzorne kamere koja prikazuje njegov pokušaj potpaljivanja masonskog hrama u West Toledu.

U ponedjeljak nešto prije 5 sati ujutro (iako nadzorna kamera prikazuje da je nešto prije 5 sati poslijepodne) neidentificirani se muškarac dovezao automobilom iz kojega je izašao i pješice prišao hramu. Zapalio je krpu omotanu oko cigle i bacio je prema objektu, no kada je shvatio da nije izazvao požar, odlučio je pokušati ponovno.

Opet je upalio krpu oko cigle, ali ovoga puta je, umjesto hrama, uspio potpaliti samog sebe. Na snimci se vidi kako snažno otresa jednom rukom nakon što ga je plamen opržio. Zatim utrčava natrag u automobil i udaljava se s mjesta događaja.

Policija je kasnije izvijestila da je ciglom uspio razbiti prozor i napraviti 300 američkih dolara štete, no vatra se nije rasplamsala. U tijeku je potraga za počiniteljem, a istražuje se i je li ovaj pokušaj izazivanja požara povezan s još jednim koji se na istom objektu dogodio prije nekoliko tjedana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:56