NAPAD MORALNE POLICIJE

JE LI BAŠ PRETJERAO? Policajac na radnom mjestu uhvaćen u ljubavnom klinču, prijeti mu suspenzija

 Neshia Thomas

Policajac Irving Diaz iz Jacksonvillea našao se pod žestokom paljbom kritičara nakon što je uhvaćen u strastvenom zagrljaju s djevojkom odjeven u uniformu i naslonjen na službeni automobil.

Iako je policija potvrdila da se radilo o njegovoj djevojci, to nije umanjilo bijes javnosti.

- Jedna je stvar uživati s djevojkom u slobodno vrijeme, a druga je raditi to na račun gradskog proračuna. Kada nosite uniformu te ste predstavnik zakona očekuje se da se ponašate u skladu s normama jer ste uzor zajednici - rekla je stanovnica Jacksonvillea Emily Wellestead.

Fotografiju koja je toliko uznemirila građane snimila je Neshia Thomas. Usput je osudila njihovo ponašanje.

- Tamo su se žvalili, još im je samo krevet trebao. Suludo - rekla je Neshia koju je uvrijedilo ponašanje policajca.

- Naslonio se na automobil kao da je iznad zakona, kao da stvara i posjeduje zakone - ispričala je Neshia uz napomenu da je to sve trajalo 15-ak minuta.

Iz policije su poručili kako istražuju incident. Ipak za sada još uvijek nije jasno je li policajac bio na dužnosti dok je uhvaćen u ljubavnom zagrljaju.

- To je stvarno neprofesionalno. Ne biste očekivali da policajac to radi u uniformi naslonjen na policijski automobil - prokomentirao je stanovnik Jacksonvillea Angelo Collins.

Prema policijskim pravilima na Floridi, policajac ne smije biti uhvaćen u seksualnom kontaktu, kao niti u komunikaciji seksualne prirode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:04