ZŠEM ŠKOLA EKONOMIJE I MENADŽMENTA

Studiranje na engleskom jeziku sada i u Zagrebu

Ovaj program slijedi obrasce ZŠEM-ova vrhunskog programa na hrvatskom jeziku

Zagrebačka škola ekonomije i manadžmenta, koja je prema rangiranju Eduniversala najbolja poslovna škola u Hrvatskoj i prva AACSB akreditirana institucija u jugoistočnoj Europi, od sada nudi i četverogodišnji preddiplomski studij ekonomije i manadžmenta na engleskom jeziku.

Partnerstvo sa SAD-om

Ovaj program slijedi obrasce ZŠEM-ova vrhunskog programa na hrvatskom jeziku, koji je više puta prepoznat kao najbolji obrazovni program ekonomije i menadžmenta u Hrvatskoj, i koji je nastao u suradnji sa ZŠEM-ovim partnerskim sveučilištima u Sjedinjenim Američkim Državama i zapadnoj Europi.

Kako se sva nastava, vježbe i diskusije odvijaju na engleskom, studenti u ovom programu imaju priliku ne samo svladati jezik nego i upoznati se sa svim stručnim pojmovima u području poslovne administracije i ekonomije.

ZAGREB - Danas je prvi dan škole za oko 500.000 učenika. Među njima je oko 40.000 prvašića. Svima njima se povodom početka nastave obratio ministar obrazovanja Željko Jovanović.

U svom govoru poručio im je da uče jer je u 'znanju prava moć'.

Jovanović: 'Roditelji, nemate pravo držati djecu u neznanju'

- Nadam se da ste se odmorili. Pred vama je nova školska godina i nadam se da ćete zalaganjem tijekom godine ostvariti najbolje rezultate, poručio je ministar te je dodao kako moraju znati da svojim radom stvaraju temelje za ostvarivanje želja i ciljeva u budućnosti.

- Zadaća Ministarstva, mene i mojih suradnika je stvoriti uvjete u kojima možete ostvariti svoj potencijal. Želim vam sretan prvi dan škole i uspješnu školsku godinu. I ne zaboravite nikada, u znanju je moć, postanite moćni, poručio je također Jovanović.

'U ZNANJU JE MOĆ. POSTANITE MOĆNI!' Jovanović učenicima na početku školske godine Tako će studenti pri završetku studija biti spremni za bilo koji diplomski studij u inozemstvu, kao i za rad u najvećim svjetskim tvrtkama i međunarodnim institucijama. Uz mogućnost odlaska na više od 100 sveučilišta diljem svijeta bez plaćanja dodatne školarine, studenti ZŠEM-a doživljavaju uistinu međunarodnu atmosferu na ZŠEM-ovu kampusu.

Studentska razmjena

Svake godine stotinjak međunarodnih studenata odabire upravo ZŠEM za svoju međunarodnu razmjenu.

Tako studenti na ZŠEM-ovu engleskom programu imaju priliku studirati sa studentima iz SAD-a, Meksika, Francuske, Njemačke, Rusije i drugih zemalja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:34