VISOKA ŠKOLA AGORA

Desetljeće jedne od najboljih škola tržišnih komunikacija

Tijekom prvoga desetljeća Visoka škola tržišnih komunikacija, sada College of Agora, upisala je svojih devet generacija

Počelo je u travnju 2003. U Beču je održan radni sastanak predstavnika učilišta Agora s predstavnicima Werbe Akademie am WIFI Wien o proširenju dotadašnje suradnje na oblikovanju i realizaciji kurikuluma dvogodišnjeg studijskog programa tržišnih komunikacija, što će rezultirati ugovorom o licenci za studijski program “Fachausbildung für Marktkommunikation”. Prvi studenti u Zagrebu upisani su u svibnju 2004., nastava je počela u rujnu iste godine, a izvodili su je nastavnici iz Zagreba i Beča.

Velika mobilnost

U prve dvije godine rada dvaput su po dva Agorina studenta provela po semestar na studiju u Beču.

Tijekom prvoga desetljeća Visoka škola tržišnih komunikacija, sada College of Agora, upisala je svojih devet generacija na studij menadžmenta tržišnih komunikacija, sveukupno 175 studenata, od kojih je njih 136 iz sedam generacija studij završilo u rekordnom roku - za tri godine; upisala je svojih šest generacija na studij oblikovanja tržišnih komunikacija, sveukupno 132 studenta, od kojih je njih 83 iz četiriju generacija studij završilo u rekodnom roku - za tri godine; upisala je svoje dvije generacije na diplomski specijalistički studij kreativnoga upravljanja tržišnim komunikacijama, sveukupno 29 studenata, od kojih je njih 14 iz prve generacije studij završilo u rekordnom roku - za dvije godine.

Vrhunski predavači

Iznimno visok postotak uspješnoga završetka Agorinih studija, uz iznimno visoku zapošljivost, predstavlja neizbrisive tragove prvoga desetljeća visokoškolskog obrazovanja na Agori.

Uspjehu je pridonijelo 90 nastavnika, od kojih čak 12 inozemnih predavača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:55