IMA SLIKE NEMA TONA

Sjevernokorejski TV-komentator zanijemio nakon četvrtog gola

Prvi izravni prijenos nogometne utakmice u Sjevernoj Koreji završio je katastrofalno. Naime, na veliku žalost mnogoborjnih TV gledatelja u Sjevernoj Koreji, barem onih koji imaju televizor, veći dio drugog poluvremena utakmice između S. Koreje i Portugala mogli su čuti samo - vuvuzele, jer je službeni komentator jednostavno ostao - bez teksta.

A sve je krenulo veselo. Ohrabreni hrabrim držanjem protiv brazila, u Sjevernoj Koreji su odlučili kako napokon mogu pustit izravni prijenos jedne reprezentativne utakmice.

Sve do 29. minute službeni komentator prijenosa najavljivao je pobjedu. Onda su Portugalci zabili gol, ali je komentator uporno ponavljao kako Sjeverna Koreja igra odlično i da je samo pitanje trenutka kada će izjednačiti. S tom mišlju je i zaključio poluvrijeme, a nakon početka drugog uslijedio je potop.

Utakmica je na kraju završila 7:0 za Portugal, prijenos je odrađen do kraja, ali bez komentatora. Čovjek jednostavno nije izdržao.

- Neeee - uzvike je koji se prolomio nakon što je Sjeverna Koreja primila četvrti gol. Katastrofu svoje reprezentacije gledatelji su dalje pratili samo uz zvuk vuvuzela. I tako sve do posljednjeg sučevog zvižduka s kojim je prijenos i završio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 06:44