SPAZIO GA POLICAJAC

PEDOFIL U VOJNOJ UNIFORMI Ganjao maloljetnice po gradu pa se skinuo gol i pred njima mahao spolovilom: 'Htio sam se samo pomokriti'

 Facebook

Dragovan Beloica (44), razvodnik u srpskoj vojsci i otac troje djece, uhićen je u Novom Pazaru jer je uhodio dvije djevojčice, skidao hlače i pokazivao im spolni organ, piše Blic .

- Osumnjičeni je u blizini Kineskog tržnog centra zapazio dvije djevojčice, stare 16 godina. Krenuo je za njima i počeo da im dobacivati pogrdne riječi. Djevojčice su se uplašile, ubrzale korak, ali on je nastavio juriti za njima - priča izvor Blica upoznat sa istragom.

Srednjoškolke su počele plakati i nastavile trčati, dok je Beloica išao za njima.

- Počele su dozivati upomoć, a osumnjičeni je zastao, skinuo hlače i pokazao im spolni organ. Srednjoškolke su bile izbezumljene, a goli je bludnik, kada je čuo da one sve jače dozivaju pomoć, otrčao prema svom automobilu, koji je bio parkiran nedaleko - nastavlja priču izvor.

Međutim, sve je opazio jedan policajac koji je bio na obližnjoj benzinskoj postaji.

- Odmah je javio kolegama što se dogodilo i prometni policajci su ga ubrzo zaustavili. Uhitili su ga, a osumnjičeni je, da bi se zakamuflirao, skinuo košulju i ostao samo u majici, dok je hlače obukao - kazao je izvor.

Osumnjičeni je negirao djelo za koje ga se tereti te tvrdi kako se nije svlačio, nego je htio obaviti malu nuždu.

Ipak, doznaje se kako se Beloica već nekoliko puta skidao pred maloljetnicama, no dosad zbog toga nije optuživan, piše Blic .

Osumnjičeni se sada tereti za nedozvoljene spolne radnje, za što je predviđena kazna do tri godine zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 07:11