TAMNA PRAVDA

VIDEO: 'IMAŠ 11 GODINA? TO MI NE SMETA...' Pogledajte kako je friško oženjeni pedofil upao u zamku osvetničke grupe

 Printscreen: Youtube

Hazza Said, 24-godišnjak iz Omana koji studira u Engleskoj, nova je "žrtva" osvetničke grupe "Tamna pravda" koja putem interneta mami pedofile u zamku.

Pripadnici Tamne pravde na internetu se pretvaraju da su maloljetne školarke kako bi pedofile namamili na sastanak i zatim ih prijavili policiji. Hazza je tako postao šesti perverznjak koji je zbog lascivnih poruka upućenih s namjerom ostvarivanja seksualnog odnosa s djecom završio iza zatvora.

Said je u nekoliko poruka predložio pripadnicima Tamne pravde, za koje je vjerovao da su 11-godišnja Amanda, da se sastanu i čak joj poslao slike svojih genitalija. No, malo je reći da se šokirao kad ga je dočekao odrasli muškarac i objasnio mu da će ga uskoro uhititi policija.

Said je, šokantno, na nekoliko pitanja pripadnika Tamne pravde odgovorio da ne vidi ništa pogrešnog u svojim postupcima i porukama te da smatra da je u redu imati seksualni odnos s 11-godišnjom djevojčicom. Branio se time da ne poznaje englesko pravo, ali je sud u Newcastleu njegovo opravdanje, naravno odbio (još iz rimskog prava vučemo načelo da nepoznavanje prava ne opravdava nikog).

"Da si samo rekao da je želiš zagrliti i poljubiti, to bi bilo u redu - ali želja za ostvarenjem seksualnog odnosa je protuzakonita" - zaključio je sudac. Said se inače oženio prije samo četiri mjeseca i sada je u strahu da njegov brak neće preživjeti presudu koja ga čeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 14:46