BREAKING BAD UŽIVO

Opasan hobi u Bostonu: Policija u stanu mirne profesorice matematike pronašla laboratorij za proizvodnju metamfetamina

Sveučilištna profesorica koja je duže od dva desetljeća predavala matematiku na dva sveučilišta u Bostonu optužena je za prodaju droge. Irina Kristy (74) i njen 29-godišnji sin suočeni su s optužnicom koja ih tereti za korištenje laboratorija u kojem se proizvodio metamfetamin. Laboratorij se nalazio u njihovoj kući u Somervilleu, a cijeli slučaj strašno podsjeća na radnju iz serije ' Breaking Bad ' u kojoj profesor kemije također otvori laboratorij za proizvodnju droge, javlja The Boston Globe .

Kristy i dalje predaje na Sveučilištu u Bostonu, ali se nalazi na dopustu. Sveučilište u Suffolku, na kojem je Kristy predavala od 1985. godine, izjavilo je kako nema namjeru produžiti njen ugovor sljedećeg semestra.

Policija je objavila kako je u njenom domu pronašla velike količine materijala i opreme koji se koriste kako bi se proizveo metamfetamin. Bilo ih je toliko, navodi policija, da je hrana koja se ne čuva na hladnom ipak završila u frižideru, samo kako bi se napravilo dovoljno mjesta za sve sastojke potrebne za proizvodnju droge.

Kristy i njen sin trenutno su na slobodi nakon što su platili jamčevinu, ali uskoro ih očekuje suđenje. Tvrde da nisu krivi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 07:27