ČUDO MEDICINE

Liječnici će ispitivati kako je Ozzy Osbourne još uvijek živ

 Reuters

Najpoznatiji 'spaljeni' metalac Ozzy Osbourne postao je predmet zanimanja liječnika. Naime, svi se pitaju kako je moguće da nije umro jer bi prema svim teorijama medicine trebao biti - mrtav.

Me(n)talac Ozzy više je desetljeća proveo konzumirajući drogu i alkohol pa bi liječnici htjeli uzeti njegov genetski kod ne bi li otkrili o čemu se radi.

Prema najavama njegov će se genom u potpunosti analizirati što ga čini jednom od rijetkih osoba na svijetu. Tesitranje će stajati oko 230 tisuća kuna i nakon tri mjeseca će pokazati kako je tijelo izmučenog Ozzyja uspjelo izdržati tu vrstu torture.

Čak ni sam pjevač ne razumije kako je preživio toliko, pogotovo kada se uzme u obzir da mu je narkomanski 'staž' više od 40 godina. U jednom je intervjuu priznao kako je bio četiri boce konjaka dnevno, nakon čega je često padao u komu iz koje se budio pa nastavljao jednakom žestinom.

Osim neizmjerne tolerancije prema alkoholu i drogama, Ozzy je pravo čudo i zbog drugih situacija. Tako je slomio vrat prilikom vratolomne vožnje četverociklom, ima značajne simptome genetskog poremećaja sličnog Parkinsonu, a najmanje jednom se liječio u metalnoj instituciji.

Za njegovo se zdravlje posebno zanima američka tvrtka Knome koja će Ozzyjevu krv iskoristiti za preciznu DNK analizu.

Među budućim 'narko-kandidatima' su i tijela Keitha Richardsa, Ronnieja Wooda i Iggyja Popa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 09:18