U 2 GODINE NARASLA ČAK 12 CM

Malia Obama više nije ‘tatina mala curica’

Starija kći američkog predsjednika u dvije godine opasno se približila tatinoj visini

Malia, starija kći Baracka i Michelle Obama koja ima 12 godina, uskoro će nadrasti roditelje jer je u manje od dvije godine gotovo dosegnula njihovu visinu.

Gotovo prestigla majku

Naime, prilikom kandidature Baracka Obame za američkog predsjednika Malia je bila visoka 162 centimetra, a danas je samo pet centimetara niža od majke, odnosno visoka je 175 centimetara. Barack Obama visok je 185 i prije mjesec dana u Kansasu je rekao da je Malia deset centimetara niža od njega, ali on još uvijek smatra da je “njegova mala curica”.

Neprimjetna razlika

Malia je očito od roditelja naslijedila “gene za visinu”, a njezina visina posebno je došla do izražaja tijekom nedavnog ljetovanja s roditeljima kada su je fotografi slikali s ocem. Razlika od desetak centimetara se gotovo ne primjećuje, a još manje se vidi razlika između Malije i Michelle.

Strši u obitelji

Kada je svjetska javnost prvi put vidjela cijelu obitelj na okupu 2008. godine, Malia se uopće nije isticala, dok je danas situacija posve suprotna i Malia zaista “strši” u društvu obitelji. Na fotografijama tijekom predsjedničke kampanje Malia i njezina mlađa sestra Sasha nisu se ni po čemu razlikovale od ostalih djevojčica njihove dobi, ali Malia je sa 12 godina itekako viša od prosječnih djevojčica njezine dobi. Naime, prosjek visine djevojčica njezine dobi je gotovo 18 centimetara manji, odnosno iznosi 157 centimetara. No, Malia je već s deset godina premašila taj prosjek te je bila visoka 162 centimetra.

Stručnjaci smatraju da će Malia sigurno do kraja puberteta doseći visinu od 180 centimetara, vrlo vjerojatno i veću, što znači da će prerasti svoju majku Michelle, a možda i oca kojega već gotovo gleda u oči i pritom se ne mora popeti na prste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 16:46