DELIKATNA OPERACIJA

FOTO: GOLA ŽENA ZAPELA U DIMNJAKU BIVŠEG MUŽA Vatrogasci razbijali zid i čupali je van dva sata

 Jared Hazelaar/ Vatrogasna postaja Riverside

Neimenovana 35-godišnjakinja iz Kalifornije našla se u neobičnoj nezgodi nakon što je pokušala kroz dimnjak ući u kuću svog bivšeg supruga u ranim jutarnjim satima.

Naime, 35-godišnjakinja je oko 5 sati ujutro pokušala prvo kroz vrata ući u kuću, ali sve je bilo zaključano. Potom se popela na krov i skinula svu odjeću u nadi da će tako proći kroz dimnjak. Na njezinu žalost, na pola puta je zapela pa je mobitelom nazvala oca svoje troje djece, piše Mirror.

'Nazvala me i pitala gdje sam, a onda mi je rekla da je zapela u dimnjaku. Pokušao sam je izvući van, ali bilo je preteško. Umalo sam i sam upao u dimnjak', otkrio je Tony Hernandez koji je pozvao vatrogasce.

U delikatnoj operaciji spašavanja, koja je trajala dva sata, vatrogasci su razbili kamin i spasili nesretnu ženu, a fotografije akcije spašavanja obvjavili na svojoj Twitter stranici.

'Ne volim način na koji se ponaša niti što sve čini. To nije dobro za našu djecu', komentirao je naposljetku Hernadez čin svoje bivše supruge te dodao kako ne želi da više priđe blizu njemu ili djeci.

Zanimljivo je za istaknuti kako to nije prvi ovakav slučaj u Kaliforniji. Prije tri mjeseca, Genoveva Nunez pokušala je kroz dimnjak ući u kuću svog ljubavnika Lawrencea pa je zapela u dimnjaku, a onda su je izvlačili vatrogasci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 02:37