FOTKA ZA PAMĆENJE

ZAISTA POSEBAN TRENUTAK Fotograf uhvatio dugu iznad hotela, ali i još nešto mnogo važnije

Fotograf Dan McGeorge obožava fotografirati prirodne ljepote. Stoga, nije ni čudo da je bio na licu mjesta kada se iznad jednog raskošnog kalifornijskog hotela pojavila duga. Dan je zgrabio svoj fotić i potrudio se uhvatiti što bolju fotografiju. Nije ni znao da je uhvatio zaista poseban trenutak.

Naime, kada se tog dana vraćao prema galeriji, jedan ga je par zamolio da ih fotografira njihovim mobitelom. Par je bio neobično sretan, no Dan je tek kasnije shvatio i zašto.

Idućeg dana krenuo je obrađivati fotografije i primijetio je kako je slikajući dugu zapravo uhvatio i trenutak prosidbe mladog para. Sa smiješkom na licu Dan se bacio u potragu za parom preko društvenih mreža.

- Objavio sam fotografiju na svom Facebook profilu te uvećanu fotografiju para ispod duge s porukom ljudima da mi pomognu pronaći ih - objasnio je Dan.

Nije ih mogao pronaći na bolji dan, bilo je Valentinovo, a riječ je bila o Robertu Tremlu i Meghan Peart.

- Ostala sam jako iznenađena. Rob i ja smo prilično zatvoreni, nismo podijelili tu fotografiju s previše ljudi – ispričala je Meghan te dodala da im je fotografija odličan način za proslavu Valentinova.

Na fotografiji ih je prepoznao Robertov brat koji je na kraju povezao Dana s njima.

– Vrlo lijepo od fotografa što nas je potražio, bio je to prekrasan trenutak koji se teško može nekome opisati zbog duge, a i plaža je lijepa sama za sebe – zaključila je Meghan.

Par je trenutno u procesu planiranja vjenčanja. Nadamo se samo da će ih i službene fotografije s vjenčanja oduševiti kao i Danova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 23:59