OPUŠTANJE

"Adults only" hoteli u Hrvatskoj: odmor bez cike i vike djece, savršen za parove i samce

Brojni su hoteli pronašli svoju nišu u odmoru bez djece, koji je ponekad potreban roditeljima i onima koji nemaju djece

Design Hotel Ola

 Lidija Lolić/Hotel Ola

TUI BLUE Adriatic Beach

Makarska rivijera/Živogošće

https://www.tuiblueadriaticbeach.com/hr

Usluge: dva restorana, Wellness & SPA, bazen, lobby bar, A la carte restoran, teretana, prostor za vježbanje na otvorenom, joga platforma, tri bara

image

TUI BLUE Adriatic Beach

Tui Blue Adriatic Beach

TUI BLUE Adriatic Beach smješten je u Živogošću, a idealna je destinacija za parove. Nude smještaj u Standard i Superior sobama te Swim-up apartmane. Hotel ima teretanu i prostor za vježbanje na otvorenom. U Welleness & Spa centru možete uživati u brojnim tretmanima, ali i posebnoj masaži za parove.

Imperial Valamar

Rab

https://www.valamar.com/hr/hoteli-rab/imperial-grand-hotel

Usluge: Champagne Breakfast & Brunch, Aperitivo Time, vanjski bazen sa sunčalištem i Pool & Lounge barom, Wellness centar s unutarnjim bazenom, beauty centar, À la carte restoran, wine bar Veritas, Gin bar, Valfresco 24/7

image

Valamar Hotel Imperial

Valamar/sgfd.o.o

Valamarov hotel Imperial oduševit će vas na prvu. Moderno uređen hotel s impresivnim pogledom na stari grad Rab nudi sve što je potrebno za opuštajući odmor. Bogata ponuda prilagođena je parovima, a nude i mogućnost rezervacije V Level rezervacije luksuznih soba s dodatnim uslugama i sadržajima.

Design Hotel Ola

Trogir

http://www.hotelola.hr/

Usluge: Welleness & Spa, vanjski infinity bazen, detoksikacija organizma, edukacija o zdravoj prehrani

image

Hotel Ola

Lidija Lolić/Hotel Ola

Hotel OLA je dizajnerski butik hotel namijenjen samo odraslima, od 16 godina nadalje. Smješten je Segetu Donjem u blizini centra starog grada Trogira, koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Hotel hotel Ola ima 50 prostranih soba te privatne lođe, a za opuštenije se u hotelu nalazi wellness & spa s unutarnjim grijanim bazenom i saunama, vanjski infinity bazen i Code Zero bar smješten na krovu hotela te Black Pepper à la carte restoranom. Jedna od usluga koju nudi hotel je detoksikacija organizma i edukacija o zdravoj prehrani na principima Paleo/LCHF prehrane te školu kuhanja.

Falkensteiner hotel Adriana

Zadar

https://www.falkensteiner.com/hr/hotel-adriana

Usluge: mediteranski vrt s bazenom i prostorom za sunčanje, vanjski šator za opuštajuće Thalasso & SPA tretmane, pristup Acquapura SPA zoni u susjednom Club Funimation Borik hotelu

image

Falkenstainer Hotel Adriana

Cobra/Falkensteiner Hotels&residence

Falkensteiner hotel Adriana namijenjen je starijima od 14 godina te nosi naziv Adults Only hotel. Smjestio se u Boriku pokraj Zadra, a ima posebno osmišljeni mediteranski vrt s bazenom i prostorom za sunčanje koji gosti obožavaju. Upravo tamo se i održavaju satovi joge i grupna vježbanja.

Hotel Osam

Milna i Supetar (otok Brač)

https://www.hotel-osam.com/

Usluge: unutarnji i vanjski bazen s pogledom na more, mini bar, Rooftop bar (Supetar)

image

Hotel Osam u Supetru

Mario Todorić/Cropix

Dva hotela Osam nalaze se na otoku Braču. Jedan je u Milni, a drugi u Supetru. Oba hotela namijenjena su starijima od 16 te su u potpunosti prilagođeni samcima, parovima ili grupi prijatelja. Nude odličnu atmosferu, uslugu te gastronomski doživljaj u hotelima restorana. Hotel Osam u Supetru može se i pohvaliti odličnim Rooftop barom.

Marmont Heritage Hotel

Split

https://dlhv.hr/hotels/marmont-heritage-hotel

Usluge: Outdoor SPA & Wellness. Cigare Lounge, Bibliotheque, Restaurant Marshal

image

Marmont Heritage Hotel Split

Marmont Heritage Hotel Split

Smješten u samom centru grada, tek nekoliko koraka od Dioklecijanove palače, Marmont Heritage Hotel mjesto je na kojem će svatko uživati u dobrom odmoru. Hotel je namijenjen samo odraslima, a ima i vlastiti Spa i Wellness centar, biblioteku i cigare lounge u kojem možete uživati u dobroj kapljici i cigarama.

King Krešimir Heritage Hotel

Šibenik

https://dlhv.hr/hotels/king-kresimir-heritage-hotel

Usluge: Restaurant King Krešimir

image

King Krešimir Heritage Hotel Šibenik

King Krešimir Heritage Hotel Šibenik

Smješten kraj katedrale svetog Jakova koja je pod zaštitom UNESCO-a, hotel King Krešimir proglašen je najboljim malim hotelom u 2018. godini. Luksuzno opremljene sobe i kraljevski apartman opremljeni su do zadnjeg detalja, a hotel ima i lounge i a la carte prostor, a u restoranu hotela možete uživati u odličnoj domaćoj kuhinji.

Heritage Boutique Hotel Adriatic

Orebić, Pelješac

https://www.hoteladriaticorebic.com/hr/

Usluge: terasa, restoran & bar, Boutique vinarija Mikulić

image

Heritage Boutique Hotel Adriatic

Heritage Boutique Hotel Adriatic/

Dvije godine zaredom proglašena najboljim malim hotelom u Hrvatskoj (2016. i 2017.) hotel sa šest luksuznih soba savršeno je mjesto za miran i opuštajući odmor. Hotel ima privatnu plažu, a la carte restoran Stari kapetan, a u blizini se nalazi i obiteljska vinarija vlasnika hotela Boutique vinarija Mikulić.

Girandella Valamar Collection Resort

Rabac

https://www.valamar.com/hr/hoteli-rabac/valamar-girandella-resort/adults-only

Usluge: Champagne Breakfast & Brunch, vanjski infinity bazen, Buffet restoran Rebelle, Tropic lounge bar, Spa centar, Fitness i Beauty centar

image

Valamar Girandella Resort Adults Only

Mario Romulić& Dražen Stojčić/Valamar

U Valamarovom Girandella resortu u Rapcu uživajte u intimnom, luksuznom odmoru. Kasni doručak, privatna plaža, infinity bazen, kokteli, sunčalište, ovdje je sve prilagođeno samcima i parovima. Hotel ima i odličan Spa centar, a gosti mogu nadograditi svoju uslugu na V Level i uživati u dodatnim luksuznim sadržajima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 23:24