HEROJSKI POTEZ

Policijska kamera uhvatila šokantne kadrove: ‘Dječak umire, majka vrišti, a pogledajte što je policajac učinio!‘

Spašavanje bebe u Michiganu (policijska snimka)

Prometni policajac ganjao je automobil koji je prebrzo vozio, a kad ga je zaustavio shvatio je da je u njemu u tijeku velika drama

Bio je to običan dan za policijskog službenika Brendana Frasera iz Warrena u Michiganu sve dok kraj njega na autocesti nije projurio plavi Camaro.

Fraser, koji se sasvim slučajno zove kao popularni glumac, upalio je sirenu i dao se u potjeru. U jednom trenutku Camaro je stao uz cestu, a kad je Fraser prišao automobilu shvatio je da je u njemu u tijeku borba na život ili smrt.

Naime, u automobilu su bili sluđeni roditelji i njihov sinčić star 18 mjeseci koji se gušio.

- Upomoć, naša beba umire, vrištala je majka u vozilu, a policajac ju je nekoliko puta pitao što se dogodilo. Nakon toga im je doslovno uzeo dijete iz ruku i krenuo ga oživljavati. Dječačić se naime gušio i bio je plav u licu.

Šokantna video snimka koju su objavili strani mediji pokazuje kako majka trči za policajcem i pokušava vratiti dijete, ali Fraser je zadržao prisebnost i jednostavnim zahvatom mu oslobodio dišne puteve.

U međuvremenu su policijska vozila opkolila automobil, a otac je u šoku sjedio nasred ceste i urlao.

- Gospodine, možete li molim vas ustati jer će vas netko pregaziti, hladnokrvno mu govori Fraser dok oživljenog dječačića drži u krilu.

Roditelji su bili u potpunom šoku te su u jednom trenutku uvjeravali policajca da ih pusti da nastave u bolnicu i nisu mu htjeli predati dijete.

- Rekli su da ima COVID i samo se počeo tresti i imati napadaje. Nemojte ga ukrasti, viče mu potpuno izbezumljena majka na što joj on mirno odgovara da ne planira uzeti dječaka.

Nakon toga je doslovno dječaka nekoliko puta jače potapšao po leđima.

- Ponovno diše sve je u redu, govori.

Kad su ga mediji upitali što se dogodilo hladno je odgovorio da iako snimka izgleda dramatično, on nije bio u panici već se oslonio na ono što je naučio tijekom obuke.

- Ne planiramo napisati kaznu za prebrzu vožnju, ovo je stvarno bila hitna situacija, rekao je na kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:12