‘SNIMILI SMO PUCU‘

Lovci na paranormalno izašli blijedi iz irskog dvorca: ‘Mislim da smo pronašli ono što smo godinama tražili‘

Prizor iz dvorca

 Facebook/
Lovci na paranotmalno iz Paranormal Supernatural Investigation Ireland, koji su snimili fotografiju, rekli su da postoji legenda oko dvorca Lackeen

Skupina irskih samoprozvanih istraživača, poznatih kao lovci na paranormalno, ostala je zapanjena nakon što su na fotografijama snimljenim u irskom dvorcu ugledali lice. Smatraju da je na slikama puca, duh iz irske folklorne mitologije, a za kojeg je vezan mit da opsjeda to područje.

Snimke su snimljene u dvorcu Lackeen u Irskoj. Puca je stvorenje iz irske mitologije, mnogi smatraju kako mijenja oblike i u bilo kojem trenutku može biti bilo što. Obično se pojavljuje u obliku konja, psa, zeca, koze, goblina ili čak starca. Tradicionalno se na njega gleda kao na tamnog, uglađenog konja sa zlatnim očima.

Lovci na paranotmalno iz Paranormal Supernatural Investigation Ireland, koji su snimili fotografiju, rekli su da postoji legenda oko dvorca Lackeen i vjeruju da je to ono što se pokazalo na fotografiji.

- Ovdje postoji značajna količina paranormalnih aktivnosti povezanih s folklorom. Priča se da je to sada dom puce i da ga se često ondje može sresti kako luta, tvrde istraživači.

Nekoliko je različitih verzija priče, a većina se može pronaći u knjigama folklora.

- Mi kao grupa vjerujemo da folklor i povijest igraju veliku ulogu u našem istraživanju prije nego što istražimo mjesta poput dvorca Lackeen, govore istraživači.

Istraživačka grupa je fotografije objavila na svojoj Facebook stranici, a mnogi njihovi pratitelji komentirali su kako vide lice na fotografijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:08