NICKI AYCOX

Poznata glumica izgubila bitku protiv leukemije: ‘Svi koji su je poznavali voljeli su je‘

Aycox je imala samo 46. godina, bolest joj je dijagnosticirana 2020., a kod nje nije pomoglo ni presađivanje koštane srži

Nicki Aycox

 Revolution Films - Album/Album/Profimedia/Revolution Films - Album/album/profimedia

Glumica Nicki Aycox, najpoznatija po ulozi demonke Meg u seriji "Lovci na natprirodno" (Supernatural) preminula je u 47. godini života. Omiljena glumica izgubila je bitku protiv leukemije. Vijest o njezinoj smrti objavila je njezina šogorica na društvenim mrežama.

"Moja lijepa, pametna, žestoka, nevjerojatno talentirana i puna ljubavi šogorica, Nicki Aycox Raab, preminula je jučer u svojem domu. S njom je bio moj brat Matt Raab. Nicki i Matt imali su prekrasan zajednički život u Kaliforniji. Ona je definitivno bila borac i svi koji su je poznavali voljeli su je.", napisala je Susan Raab Ceklosky.

Glumica je vodila doista tešku borbu s bolešću koja joj je dijagnosticirana 2020., kada je zbog izuzetno žestokih respiratornih simptoma primljena u bolnicu sa sumnjom na Covid-19. Pokazalo se da se radi o krvnom raku.

image

Nicki Aycox preminula je od lekukemije u 47. godini života

Tijekom liječenja, Aycox je na svojem profilu na Instagramu redovito objavljivala postove o liječenju, problemima i preprekama s kojima se susreće, o presađivanju koštane srži i svim drugim pokušajima da svlada leukemiju. Nije se predavala, a hrabrila je druge do posljednjeg trenutka. Nicky Aycox je preminula 16. studenog.

Nakon objave, brojni su se njezini kolege iz glumačkog svijeta javili s izrazima sućuti. Kreator serije "Lovci na natprirodno" Eric Kripke na svojem je profilu na Twitteru, oprostio od nje u ime cijele ekipe.

Aycox je glumila od rane mladosti, a osim u seriji "Nadnaravno", veće uloge imala je u serijama "Zaboravljeni slučaj", "CSI: Miami", "Crni anđeo" i Dosje X, a u "U sjeni zakona" igrala je jednu od glavnih uloga. Njezine posljednje role bile su u filmovima "Djevojka u vlaku" i seriji "Dead on campus" 2014 godine. Povukla se iz glume i osvojila brojne fanove putem svoje web stranice, "Chasehws and nuts", bloga o životnom stilu s fokusom na veganske recepte, a 2015. godine okušala se i u glazbenim vodama objavivši EP pod nazivom "Red Velvet Room".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:51