OSTALA U SJENI

VIDEO: OVAJ PRIZOR NE VIĐA SE ČESTO NA SPORTSKIM TERENIMA Poznata golferica nije ni slutila što se zbiva iza njenih leđa kad se pripremala za udarac

 
Melissa Reid
 Action Images via Reuters

Profesionalna golferica Melissa Reid našla se prošlog četvrtka u drugom planu tijekom prvog dana turnira Hope Founders Cup 2019. koji je igrao u Phoenixu, najvećem gradu američke savezne države Arizone.

Dok je Engleskinja Reid vježbala zamah prije drugog udarca na 16. rupi, kamere su iza njezinih leđa ulovile risa koji se nonšalantno prošetao na terenu.

Niti Reid niti njezin caddie (pomoćnik) Mark Wallington nisu uopće shvatili da iza njih prolazi divlja mačka te je Reid nekoliko trenutaka kasnije udarila lopticu kao da se ništa nije dogodilo.

No, risa su svakako primijetili tv gledatelji te su kasnije tijekom dana na Twitteru osvanuli klipovi s risom koji šeće preko terena. Kad je Reid vidjela što se dogodilo, našalila se na Twitteru.

- Mislim da je to bila ženka risa jer joj je bio dovoljan jedan pogled na Marka Wallingtona da potrči i ne zaustavlja se - napisala je Reid uz hashtag "pametnadjevojka".

Golf channel je kasnije prikazivao usporenu snimku ženke risa koja je sasvim bezbrižno otišla prema ogradi na drugom kraju terena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:47