ŽIVI SVOJ AMERIČKI SAN

VIDEO Osječanka Kristina Kuzmič Crocco oduševila je Oprah i ušla u finale showa. Saznajte zašto!

Osječanka je ušla u finale velikog showa u kojem Oprah Winfrey traži novu TV zvijezdu. Je li otišla do kraja, znat će se u petak, 25. veljače.
 YouTube

Svoj „američki san“ ovih dana živi Kristina Kuzmič Crocco.

Danas 31-godišnja supruga i majka dvoje djece, koja je do završetka osnovne škole živjela u Osijeku, a potom školovanje nastavila u Bostonu, posljednjih je tjedana jedna od najvećih zvijezda 'Your OWN show-a koji se emitira na televizijskoj kući velike Oprah Winfrey 'Oprah Winfrey Network' , o čemu je u Hrvatskoj prvi izvijestio osječki portal osijek031.

Kristina je naime u konkurenciji 15.000 kandidata ušla u samu završnicu i veliko finale ovog showa u kojem Oprah traži novu TV zvijezdu, gdje se s posljednjim protukandidatom bori za pobjedu i dobivanje svog velikog televizijskog showa. Pobjednik tog natjecanja, čiju je premijernu epizodu pogledalo više od 650 tisuća gledatelja, dobit će prigodu voditi svoj vlastiti show na Oprahinoj televiziji, a s obzirom da Kristina, koja živi u gradiću Alhambra nedaleko Los Angelesa, ima i svoj kulinarski blog, njezin bi show bio kulinarski, pri čemu joj je cilj pokazati gledateljima da kuhanje može biti opušteno i zabavno.

Kristina je inače kćer poznatog protestantskog teologa prof. dr. Petera Kuzmiča, osnivača i rektora Evanđeoskog teološkog fakulteta u Osijeku, u koji je došao oženivši se Osječankom Vlastom s kojom, osim Kristine, ima još dvije kćeri. 'Supruga i ja smo neizmjerno sretni i ponosni na nju, jer je ostala u samoj završnici između čak 15 tisuća natjecatelja, a posebno nam je zadovojstvo to što je sa svojim konkurentom Zackom postala dobra prijateljica' - kaže Kristinin otac, koji i u ovim zvjezdanim trenucima svoje kćeri traži duhovne razloge za sreću, iako naravno ne odbacuje niti one svjetovne, jer je nagrada za pobjedu u ovom showu 100 tisuća dolara i automobil Chevrolet.

'Naravno da je velika stvar dobiti svoj show u SAD-u, a osobito kod Oprah i sigurno da bih volio kada bi pobijedila, jer bi si tada mogla priuštiti i neke životne potrebe i zadovoljstva poput podizanja kredita za kupovinu kuće. Osim toga, i sama Oprah je već prepoznala njezin voditeljski talent, pa nije nemoguće da svakako dobije nekakav angažman' - ispričao je prof. dr. Kuzmič, naglasivši da je Kristina diplomirala glumu, što se vidi i iz njenih nastupa koji se mogu pronaći na internetu te da se još kao dijete 'petljala u kuhinju'. 'Oduvijek je bila kreativna i uvijek je s mamom nešto radila po kuhinji, a sada nam svake godine kada nas posjete isključivo ona kuha' - kaže prof. dr. Kuzmič. Kristina inače sa suprugom Philippom te sinom Lukom (8) i kćeri Matejom (6), svake godine dolazi u Hrvatsku kod svojih roditelja u Osijek te na ljetovanje na Ugljan.

Finalna emisija ovog showa na rasporedu je u petak 25. veljače kada će biti poznato i tko je njegov pobjednik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 13:13