ZAUVIJEK MLADA

VIDEO: MOŽETE LI POGODITI KOLIKO OVA DAMA IMA GODINA? 'Ne, nikad nisam bila na estetskom zahvatu. Ovo je tajna mog izgleda...'

 Instagram

Gospođa Melissa je majka dvoje djece i baka sedmero unuka. Ima 60 (da, šezdeset) godina i postala je apsolutna internetska senzacija zbog svojeg mladenačkog izgleda. Nitko ne vjeruje da nije barem dva desetljeća mlađa, pa je gospođa Melissa na YouTubeu pokrenula i vlastiti kanal na kojem dijeli savjete zainteresiranima i otkriva tajne nevjerojatnog izgleda za svoju dob.

Lijepa baka tvrdi da nikad nije bila kod estetskog kirurga, kaže da vrijeme ne provodi ni po raznim kozmetičkim salonima, a u svojim videima naglašava i koji je glavni razlog njezine 'vječne mladosti'.

Tajna je prilično neobična: - Nikad ne koristim hidratantnu kremu za lice! Ta krema moju kožu čini 'lijenom' i uzrokuje njezino starenje, uvjerena je Melissa i dodaje: - Redovito idem na profesionalni piling lica, a od krema koristim isključivo one protiv bora s retinolom i retinom-A.

Instagram

Nije baš da su svi uvjereni kako je to glavni razlog savršenog izgleda mladolike bake, ali Melissa je uvjerena kako njezini geni nisu isključivo zaslužni za atraktivnu vanjštinu unatoč zrelijim godinama. Uostalom, pogledajte videouratke, poslušajte njezine savjete i sami pokušajte odgonetnuti Melissinu tajnu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:23