FOTO: VJEČNO MLAD

IMA 95 GODINA, A IZGLEDA KAO MLADIĆ! Njegove fotografije šokirale su svijet, a on je otkrio tajnu senzacionalnog izgleda

Ovaj vitalni gospodin u godinama tvrdi da ima seksualnu kondiciju 30-godišnjaka
 Facebook

Kazim Gurbuz rođen je 1920. godine u turskom gradu Adani. Njegove fotografije su na društvenim mrežama izazvale veliki interes zbog njegove nevjerojatne vitalnosti. Kazim tvrdi da je za njegov mladoliki izgled odgovorno redovno vežbanje, pravilna prehrana i pozitivan pristup životu.

Kazim je svima preporučio redovnu vježbu i rad na fleksibilnosti tijela i zglobova, da bi na taj način u kasnim godinama života ostali zdravi i vitalni.

Što se prehrane tiče, tu su prema njegovom mišljenju važne 'supernamirnice' poput maslina, meda, svježeg voća i paprika.

Foto: Facebook

Kazim se bavi jogom i već dugi niz godina poučava druge u toj drevnoj vještini. I danas je u stanju izvesti najsloženije položaje u jogi. Osim filozofije joge Kazima inspirira i Kuran.

Uz sve to ovaj vitalni Turčin tvrdi da ima seksualnu kondiciju 30-godišnjaka.

Foto: Facebook

Kazimov rad na sebi i svom zdravlju je započeo 1961. godine, nakon što je doživio tešku prometnu nesreću i pritom ostao paraliziran, a uz pomoć vlastitog tretmana uspio je opet prohodati i zdravo proživjeti pola stoljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 10:40