POGREB ZVIJEZDE

VIDEO Dirljivi ispraćaj Whitney Houston: Alicia Keys u suzama otpjevala pjesmu za prijateljicu! Glazbene legende oprostile se od Whitney

 AFP

>> NOVO << 21:56 Završen je ispraćaj Whitney Houston u srkvi u kojoj je pjevala kao dijete. Dok je lijes sa posmrtnim ostacima preminule pjevačice iznošen iz crkve, svirala je pjsma 'I Will Always Love You'. U crkvi su se u tim trenucima prolomili vapaji majke Cissy i kćerke Bobbi Christine.





Očekuje se da će Whitney biti pokopana sutra pokraj groba svoga oca u New Jerseyju.





20:25 Clive Davis, menadžer Whitney Houston i mentor u ranim danima rekao je: Cijeli život morate čekate da biste upoznali takav glas.

19:45 Cissy Houston oprostila se od svoje kćeri emotivnim govorom.

- Nikada ti to nisam rekla, ali kada sam te rodila, Sveti Duh mi je rekao da nećeš sa mnom dugo ostati. Zahvaljujem Bogu što mi je dopustio da odgojim i njegujem prekrasan cvijet 48 godina. Curice moja, počivaj u miru.

Na posljednji ispraćaj u crkvu stigao je i bivši suprug Bobby Brown, no iz nepoznatog je razloga izjurio iz crkve prije početka mise. No, kako javljaju strane agencije, poslije se vratio na ispraćaj.

I Kevin Costner oprostio se od Whitney, s kojom je glumio u filmu 'Tjelohranitelj'.

- Želio bih zahvaliti Cissy i Dionne (Warwick) što su me pozvale na ispraćaj. Velika mi je čast biti ovdje. Siguran sam da Whitney zaslužuje mjesto u glazbenoj povijesti

19:24 Alicia Keys pjevala je umjesto bolesne Arethe Franklin.

18:50 U crkvu je stigla i kćer pokojne pjvačice Bobbi Christina. Mnogi obožavatelji okupili su se pred crkvom pjevajući najveće hitove Whitney Houston.

Gradonačelnik Newarka Cory Booker na početku mise rekao je:

Mi smo ovdje kako bi oplakali gubitak, ali i slavili život. Bog je u raju, a s njim je i naš anđeo, Whitney Houston.

17:45 Među prvim poznatim osobama, u crkvu su stigli Ray J, navodno bivši dečko od Whitney Houston, sa sestrom Brandy i pjevačicom Mary J. Blige.

Pjevačice Chaka Khan, Roberta Flack i Jennifer Hudson također su stigle na pogreb.

Aretha Franklin, bliska prijateljica Houstonovih, i kuma preminule pjevačice, ipak neće doći na pogreb, kako je najavljeno, jer se ne osjeća dobro.

---------------

Pogrebna povorka s lijesom Whitney Houston stigla je u crkvu u New Jerseyju gdje će biti održan ispraćaj nedavno preminule pop dive.

Više od 1500 ljudi pozvano je na subotnju misu u baptističku crkvu u Newarku. Upravo u toj crkvi Whitney Houston pjevala je kao dijete u crkvenom zboru.

Whitney Houston preminula je 11. veljače u 48. godini života u hotelskoj sobi u Los Angelesu, dan prije dodjele Grammy nagrada. Uzrok njezine smrti zasad je nepoznat, no nagađa se da je preminula od mješavine kobne alkohola i tableta za smirenje.

Glazbene legende i hollywoodske ikone pridružit će se članovima obitelji na ispraćaju 48-godišnje pjevačice. Pjevat će Aretha Franklin i Stevie Wonder, očekuje se da će govoriti Kevin Costner, njezin glumački partner iz filma 'Tjelohranitelj' te mnogi drugi.

Očekuje se da će na pogreb doči Elton John, Beyonce, Alicia Keys (koja bi također trebala pjevati) , Clive Davis, menadžer Whitney Houston, Dionne Warwick i aktivist i svećenik Jesse Jackson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 16:32