IPAD GROZNICA

Čovjek koji je bio prvi u redu za iPhone od jučer kampira za iPad

 Engadget

Apple sutra počinje s prodajom svog dugo najavljivanog i dugo očekivanog iPada. Koliko je posjedovanje iPada važno korisnicima Apple računala odavno se zna, Steve Jobs uspio je stvoriti svojevrsni kult oko svog branda.

No, koliko je važno prvi imati iPad najbolje zna Greg Packer koji je već od jučer kampira ispred Appleova dućana u newyorškoj Petoj aveniji ne bi li u subotu bio prvi za blagajnom.

Greg je inače poznat po svojoj vjernosti, a neki bi mogli reći i zaluđenosti, Appleom. I prije dvije godine tijekom iznimno vrućeg ljeta, Greg je kampirao pred dućanom očekujući početak prodaje iPhonea. Sada je ponovo na istom mjestu.

Iako se ne očekuju gužve kakve su bile prije početka prodaje iPhonea, uzevši u obzir da će Apple nove narudžbe ispunjavati tek od 12. travnja, a možda i kasnije, Greg se ponio onom starom poslovicom 'sigurno je sigurno'.

Zakleti Appleovac, i radnik u Američkim autocestama, sa sobom je na čekanje ponio samo stolac i torbu u kojoj nosi nešto odjeće za presvući se. Ni traga hrani i piću.

- To je... poput malog laptopa. Mislim, samo ga... znaš, upališ klikom, baš kao što pališ iPhone. I ne moraš ga niti otvarati već samo, znaš, surfaš internetom i svime ostalim - objasnio je Greg svoju potrebu za iPadom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2024 17:39