LUDO PUTOVANJE

Putnicu u avionu morali vezati za sjedalo jer se tijekom leta skidala gola

Ilustracija
 Humbert/Bsip/Profimedia
39-godišnjakinja pod utjecajem droge, ustala je sa sjedala ubrzo nakon što je avion uzletio i počela besciljno lutati po kabini

Putnicu u jednom ruskom avionu osoblje je moralo konopom i trakom vezati za njezino mjesto nakon što je više puta tijekom leta skinula donje rublje, piše Daily Mail.

39-godišnjakinja, koja je, čini se, bila pod utjecajem droge, ustala je sa sjedala ubrzo nakon što je avion uzletio i počela besciljno lutati po kabini.

U roku od 15 minuta od polaska iz Vladivostoka, skinula je odjeću i ponovno je odjenula te izgledala dezorijentirano ignorirajući naredbe kabinskog osoblja.

U strahu za njezinu sigurnost, kao i vlastitu udobnost, neki od ostalih putnika udružili su se sa stjuardima kako bi obuzdali ženu i zadržali je na njezinom mjestu.

Na snimkama se vidi da je žena u avionu vezana konopom, ljepljivom trakom i sigurnosnim pojasom kako bi je se spriječilo da ustane ili skine odjeću.

Držali su je tako zavezanu sve dok avion nije sletio u novosibirsku zračnu luku Tolmačevo, nakon čega je odvedena i uhićena, izvijestili su ruski mediji.

Nakon što ju je policija odvela u policijsku postaju, priznala je da je uzela sintetičku drogu prije ulaska u avion u Vladivostoku.

Daljnji snimci pokazuju kako prazni sadržaj svoje torbice u policijskoj postaji.

Žena je također odvedena na liječnički pregled kako bi se utvrdilo koju je i koliko točno droge uzela, priopćilo je rusko ministarstvo unutarnjih poslova.

Suočena je s optužbama za 'sitni huliganizam'. Policijska istraga je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:42