Besplatne online igre

Khan Wars ima gotovo 100 tisuća igrača

U manje od 15 dana listopada Khan Wars je privukao više od 10 tisuća novih igrača! Kraće i hladnije dane igrači sve više provode uz online igre.

Sve hladniji i kraći dani znače da igrači sve više vremena provode uz besplatne online igre. Jedna od njih je i Khan Wars, po broju igrača među TOP5 najpopularnijih u Hrvatskoj. Ta besplatna srednjovjekovna online strategija (u potpunosti prevedena na Hrvatski) je samo u prvih 15 dana listopada privukla više od 10 tisuća novih igrača. Time se broj aktivnih igrača opasno približio magičnoj brojci od 100 tisuća igrača!

Igrivost i klanovi

Ono što igrače drži prikovanima uz Khan Wars su odlična igrivost i klanovi u koje se igrači udružuju kako bi lakše zajedno pobjeđivali neprijatelje i suparničke klanove. Podsjetimo; u hrvatskoj inačici Khan Warsa je dostupno devet naroda (Bugari, Hrvati, Germani, Srbi, Slovenci, Crnogorci, Makedonci, Bosanci, Rusi) koji se međusobno bore za prevlast u srednjovjekovnom svijetu. Igrati se možete početi za samo nekoliko minuta, ali jednom kada vas igra uvuče u svoju radnju teško ćete prestati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 21:27