Besplatne online igre

Khan Wars

Ako volite strategije Khan Wars obavezno isprobajte jer možete ga igrati za kojim god računalom se nalazite, a s obzirom da je u potpunosti preveden na hrvatski vrvi domaćim igračima i steći ćete puno prijateljstava kroz igru.

Khan Wars registracija je trivijalna i potpuno besplatna te zahtijeva tek da odabere korisničko ime i lozinku. Igra će vas odmah logirati pa slijedi odabir nacije za koju želite igrati. Trenutno su na raspolaganju: Bugari, Hrvati, Germani, Srbi, Slovenci, Crnogorci, Makedonci, Bosanci i Rusi. Svaki dan se igri pridruži oko tisuću novih igrača i omjer snaga nacija se stalno mijenja što igru čini posebno zanimljivom.

Premda je dostupan iscrpan sustav pomoći na engleskom (uskoro će biti dostupan i na Hrvatskom) sumnjamo da ćete ga čitati, a ruku na srce za tim i nema potrebe. Sučelje je vrlo pregledno i sve ikone jasno označavaju što rade pa vjerujemo da ćete se u Khan Warsu snaći nakon samo nekoliko minuta igranja.

Započeti je jednostavno, ali igra se brzo zahukta i sve što želite je što brže napredovati, graditi i osvajati druga carstva. Za to će vam uglavnom biti potrebni zlatnici koje, ako želite posebno brzo napredovati morate kupiti.

Igra je prvenstveno strategija, no našlo se tu i elementa RPG koji vam omogućuju da unapređujete vještine svojeg ratnika. Ipak najviše bi željeli naglasiti činjenicu da možete ostvarivati veliku interakciju sa ostalim igračima, udruživati se u guilde i klanove te općenito družiti što drastično podiže vrijednost igri.

Budućnost igranja?

U ovoj igri se nećete susresti sa spektakularnom 3D grafikom što je sasvim očekivano jer se radi o browser-based igri. Unatoč tome teško bismo grafiku ocijenili lošom. S obzirom na ono što druge slične igre nude ona je oku vrlo ugodna i što je najvažnije jednako kvalitetno je realizirana u cijeloj igri.

Vjerujemo da će s godinama ovakve igre još više napredovati, poglavito u vizualnom aspektu, a do tada moramo pohvaliti činjenicu da Khan Wars možete igrati na bilo kojem računalu koje ima pristup Internetu i bilo koji iole noviji browser. Ako volite strategije u ovim virtualnim svjetovima ćete provesti sate i sate jer dodatna, društvena komponenta igre joj dodatno podiže vrijednost i omogućava vam da stječete nova poznanstva i prijateljstva dok pokoravate srednjovjekovne svjetove.

Khan Wars trenutno igra više od 50 tisuća igrača iz cijele Hrvatske!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 00:51