Republic of Gamers

Ikea u Hrvatskoj počinje prodavati kolekciju namještaja i dodataka namijenjenih gejmerima

Ikea i ROG
 Ikea
Osim stola, stolica te ladičara, u kolekciji će biti i dodaci poput držača za šalice, držača kabela za miš, jastuka za vrat...

Nakon prilično uspješne suradnje s američkim proizvođačem zvučnika Sonos, Ikea dodatno širi svoj portfelj proizvoda namijenjenih ljubiteljima i korisnicima tehnologije, pa će tako od početka listopada u zagrebačkoj Ikei i u hrvatskom online dućanu biti dostupna njihova nova linija namještaja i dodataka za gejmere, dizajnirana u suradnji s brendom Republic of Gamers (ROG).

Riječ je o vrlo poznatom i hvaljenom podbrendu za gejming tajvanske kompanije Asus. Sam asortiman imat će gotovo 30 proizvoda, među kojima će biti namještaj poput stola, stolica te ladičara, kao i dodaci poput držača za šalice, držača kabela za miš, jastuka za vrat ili postolja za mobitele sa svjetlom u obliku prstena. Nova gaming kolekcija sadržavat će stolice i stolove u različitim cjenovnim rangovima, ali točni iznosi još nisu poznati.

Ono što trenutačno jest poznato su nazivi novih obitelji proizvoda: UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, UTESPELARE te HUVUDSPELARE. Svi UPPSEL proizvodi dizajnirani su u suradnji s ROG-om, dok je ostatak serije samostalno kreairala Ikea.

“IKEA želi stvoriti bolji svakodnevni život za što više ljudi - uključujući i velik broj gamera. Sklopili smo suradnju s pravim stručnjakom u svijetu gaminga koji dubinski poznaje tu industriju i želi pronaći nove načine za uklapanje gaminga u dom. Stoga smo kombinirali najbolje iz svijeta tvrtke IKEA i branda ROG, i demokratizirali iskustvo gaminga stvaranjem funkcionalnih i cjenovno prihvatljivih proizvoda i kompletnih rješenja za gaming. Nadamo se da će gameri u Hrvatskoj sada moći u svojim domovima stvoriti željeno okruženje", poručio je u priopćenju za javnost Nikolaos Migkianis, direktor Ikea Hrvatska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:46